Günlük Burç Yorumları 1 Ekim 2021 Cuma: Uzman Astrolog Zeynep Turan Yorumladı: İyi ki Doğdun Terazi Burcu!

Astroloji ve astronomik hareketlerin kişinin ruh hali üzerindeki etkisine inananlar, günlük, haftalık ve aylık burç yorumları hakkında araştırma yapıyor. Burcunu yeni günde, haftada ve ayda nelerin beklediğini merak edenler, bugün burcum ne diyor sorusunun yanıtını arıyor. Peki, burcum bugün ne diyor? İşte Uzman Astrolog Zeynep Turan yorumuyla 1 Ekim 2021 Cuma günlük burç yorumları...

Sosyal medyada 'Twitburc' olarak da tanınan Uzman Astrolog Zeynep Turan; Ekim ayında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını nelerin beklediğini yorumladı. Her burç için ilişkiler, kariyer, sağlık, aile gibi maddi ve manevi konuları analiz eden Zeynep Turan, bugün burcum ne diyor sorusunu yanıtladı. İşte 1 Ekim 2021 Cuma günlük burç yorumları...

Koç: Çevrendeki kişilerin davranışları seni rahatsız edebilir. 'Değmez' kelimesini çok sık kullanacak, hayatından bazı kişileri çıkaracaksın.

Boğa: Devrim gezegeni burcunda geri gidiyor. Maddi konularda kendine önlem alarak, ayın başından ipleri sıkı tutmak isteyeceksin.

İkizler: Hesap kitaplar gün boyunca gündeminden düşmeyecek. İş arayışlarınla ilgili geri dönüşler alabilirsin.

Yengeç: Bugün duygusal olman ani kararları beraberinde getirebilir. Bu yüzden beklenmedik harcamaların olabilir.

Aslan: Yoğun bir tempo eşliğinde yeni aya adım atıyorsun. Birden fazla konu ile uğraşacağın bugün, yorgunluğun iyice artacak.

Başak: İkili ilişkiler bugün karşına bolca gelecek. Çevrendeki kişilerle yaşadığın anlaşmazlıklar bolca sorgulama yapmana sebep olabilir.

Terazi: Burcunda devam eden Merkür gerilemesinin etkisiyle yeni aya başlıyorsun. Yaşananlar seni şaşkına çevirebilir.

Akrep: İsteklerinle hayatına yön veriyorsun. Kendi işinin sahibi olan bir Akrep burcuysan, anlaşmazlıklarla karşılaşabilirsin.

Yay: Gökyüzündeki hareketlik gündemini etkiliyor. Bu yüzden bulunduğun çevreden kısa süreliğine de olsa uzaklaşmak isteyebilirsin.

Oğlak: Hesaplaşmalar gündeminden düşmeyecek. Çevrendeki kişilerle aranızdaki uyumun azalması, seni yalnız kalmaya itecek.

Kova: Yönetici gezegenin burcunda geri giderken başlıyorsun ekime. Geçmiş konular bugün gündemine gelebilir.

Balık: Yorgun şekilde yeni aya başlıyorsun. Kariyerine yönelik fırsatlar karşına gelirken, aile büyüklerine danışmak isteyebilirsin.

İyi ki Doğdun Terazi Burcu!

Venüs ve Mars hariç tüm gezegenlerin Retro olduğu bir ay’a giriyoruz. Özelikle Merkür Retrosunun Plüton açıları zorlayıcı o yüzden kendinizi güçsüz ve baskılanmış hissetmeniz çok normal. Sanki boğazınıza bir taş oturmuşta kalmış gibi olabilir. Sizden yaş veya mevki olarak güçlü kişilerle bu dönemde fikir tartışmasına girmeyin çünkü kaybetme olasılığınız çok yüksek!

Ekim ayı terazi burcunda. Hava grubunda yer alan Terazi burçları, genel özellikleri ile uyumlu ve kibar insanlardır. Venüs yönetiminde yer alan Terazi burcu insanlar estetik kaygısı güden, pozitif ve karşı konulmaz derecede çekicidir. Göze hitap eden her şeyi çok seven Terazi burçları aynı zamanda sanata da bir hayli düşkündür. 

İyi ki Doğdun Terazi Burcu!

Popüler İçerikler

Fransa'da Geri Dönüşüme Gönderilen Aracın Türkiye Fiyatı İçinizi Sızlatacak...
Kübra Aykut'un Ardından Bir Şok Ölüm Daha: Makyaj Artisti Alp Kavasoğlu Vefat Etti!
Galatasaray'da Okan Buruk'un Penaltıya İtirazı Olay Oldu