Günlerdir Kayıp Olan 19 Yaşında Rüveyda'nın Esra Erol'da Ailesiyle İlgili Ortaya Attığı Düşündüren İddialar

Geçtiğimiz günlerde Veysel ve Hülya Pürenli çifti 19 yaşında evi terk eden kızları Kadriye Rüveyda'yı bulmak için Esra Erol'un programına katıldı. Kısa sürede bulunan Rüveyda'nın iddiaları ve ailesinin savunması kafaları bir miktar karıştırdı. gelin hep birlikte detaylara bakalım!

Geçtiğimiz cuma günü günlerdir hayatlarının en zor günlerini yaşayan Veysel ve Hülya Pürenli çifti 26 Temmuz günü evi terk eden kızları 19 yaşındaki Rüveyda için Esra Erol'a katıldı.

Kanatlarının kırıldığını söyleyen Baba Veysel, Rüveyda'nın arkadaşlarına "Ayaklarımın üzerinde duracağım, çalışacağım. Anneme ve babama ihtiyacım yok" mesajı attığını ve o günden beri de hiçbir şekilde haber alamadıklarını anlattı.

Ailesinin telefonunu da engelleyen Rüveyda, son dönemlerde annesine sürekli çalışmak istediği söylüyormuş. Ailesi de üniversite sınavına hazırlandığı için işe girmesine izin vermemiş.

Esra Erol'un herhangi bir tartışma yaşayıp yaşamadıklarını sorduğu baba Veysel de ısrarla hiçbir şekilde tartışmadıklarını söyledi. Son dönemlerde Rüveyda'nın kendisini odaya kapattığını ve sürekli telefon görüşmesi yaptığını belirtti.

Önceden arama çalışmaları başlatıldığı için programa geldikleri gün Rüveyda bulundu ve görüntülü olarak canlı yayına katıldı.

Babasının "Neden terk ettin" sorusuna "Son zamanlarda değil, ortaokuldan beri aklımda vardı. Sizin hareketleriniz, kafa yapınız bana uymuyordu. O kadar baskıcı bir şekilde davranıyordunuz ki bana artık bıkmıştım. Sıkıntı çocukluktan beri var. Evden ayrılmak benim için bir hayaldi." şeklinde cevap verdi.

Kendisini ailesinin evine ait hissetmediğini, bu ailenin bir ferdi olmak istemediğini belirtti. Eğitimine ailesinin engel olmadığını fakat ders çalışmak istediğinde "Kalk yemeği hazırla!" şeklinde söylemleri olduğunu ekledi. Bu görüşmenin ardından da Esra Erol, Rüveyda'yı stüdyoya davet etti.

Pazartesi günü canlı yayına katılan Rüveyda, çocukluğundan beri şiddetle büyüdüğünü ve babası tarafından fiziksel şiddete maruz kaldığını paylaştı.

Yaşadığı bazı olayları da canlı yayında anlattı. Küçükken babasının kendisinden kova istediğini, kova ağır olduğu için götüremediğini ve babasının da saçlarından tutup koltuğa vurduğunu söyledi.

Ortaokulda yaşanan bir taciz meselesi de konuşuldu programda. Rüveyda'nın okulunda kız çocukları bir öğretmenleri tarafından taciz edilmiş hatta şahit olmuş. Ardından da başka öğretmenlerine tacizci öğretmeni şikayet etmişler. Öğretmen okuldan atılmış ve dava açılmış. Rüveyda'nın ailesi de öğretmene iftira attıklarını söyleyerek tepki göstermiş.

Bu olay, Rüveyda'nın ailesiyle arasının iyice açılmasına neden olmuş. Bu arada aile canlı yayında da öğretmenin haksız yere yargılandığını savundu. Bunlarla birlikte Rüveyda, abisinin kendisini silahla öldürmekle tehdit ettiğini, annesinin de kendisini demirle dövdüğünü iddia etti.

Yine de Rüveyda'nın anlattıklarına karşılık baba Veysel, kızına şiddet uygulamadıklarını savundu. Rüveyda her ne kadar tek başına yaşamak istediğini söylese de Esra Erol, ailesiyle yalnız konuşması için Rüveyda'yı ikna etti.

Bakalım Rüveyda'nın kararı ne olacak? 

Sizce kim doğru söylüyor?

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Evlenmeden Çocuk Sahibi Olan Bekar Anne Didem Şarman'ın İçini Döktüğü Alkışlanan ve Eleştirilen Paylaşımı
Müslüman Olarak Görülmeseler de İslam'ı Farklı Yorumlayan İnsanlardan Okunması Gereken Önemli Düşünceler
Kız Çocukların Örtünmedikleri İçin Babalarının Tecavüzüne Uğradıklarını Söyleyen Din Öğretmeni ve Yorumlar

Popüler İçerikler

Müge Anlı'da Şok İddia: "Uğur Dündar'a Babalık Davası Açan Dilara'nın Babası Başka Bir Ünlü Sanatçı!"
Çileden Çıkaran Olay: Öz Kızı ve İkinci Eşini Yatakta Basan Kadının Yaşadıkları Şoke Etti
AK Partili Hamdi Çamlı'dan Ahmet Hakan'a Sert Sözler: "Elimizde Büyüyen Gevşek"
YORUMLAR
14.09.2021

Esra Erol ailesiyle bire bir görüşmeye ikna etmiş... Kızın aptallığı! Yerinde olsam itin şeyine sokardım! hem onu hem kanalı "Ben on dokuz yaşında erişkin bir insan olarak bu aile ile yaşamak istemediğimi söylüyorum beş yüz tane insan neyi tartışıyorsunuz hala! Ailevi meselelere burun sokmak sizin mesleki vazifeniz biliyorum ama ben kendi hayatıma alakasız insanların müdahil olmasını istemiyorum! Stüdyoya gelip konuşmayacağım, daha doğrusu size reyting malzemesi vermeye niyetim yok! Eğer bir kez daha programınızda adım geçerse dava açacağım" derdim.

14.09.2021

ah keşke bunu söyleseydi. veya keşke günün birinde birisi bu şekilde konuşsa.

Çağımızın genel problemi baskıcı aileler veya ben çocuğuma karışmıyorum diyerek batağa süreklenen çocuklar. Dengeyi kuramıyoruz. Dini olarak özellikle bir çok çocuk ailesinden baskı görüyor. Kızın kapalı fotosu var ekrana çıktığında ise açık saçları. çocukların birer birey olduğunu kabul eden bir toplum haline gelsek belki de bu tür olayları artık daha az göreceğiz.

14.09.2021

Evet sana katılıyorum aileler sürekli kendi çocukluklarından nasıl zor büyüdüklerinden babalarının dövdüklerinden falan bahsediyor fakat bu insanların %90 ı aile baskısından istanbula kaçıp çalışmaya başlamış kadınsa da 18 den önce aile baskısından kaçarak evlenmiş, fakat kendi yaşadıklarını yaşatma konusunda da bunlardan iyi yok allah düşürmesin böyle ailelere

14.09.2021

Esra erol daha neyin inadını yapıyor peki kızın anlattıkları ortada + kız yetişkin. Ki olmasa bile bence bir yurda verilmeli bu cani ailenin elinden alınıp. Şuna bak hem fiziksel hem psikolojik baskı mevcut, esra da hâlâ bi görüşün derdinde sırf reyting uğruna. Yazıklar olsun keşke her şeye burnunu sokmasa. Kız istemiyorum dediyse bitmiştir. Aile evine döndü diyelim, sence düzelecek mi bu aile bence daha da delirip kızı iyice bir dövecekler e kız yine gidecek haklı da

TÜM YORUMLARI OKU (9)