Günler Öncesinden Duyurulmasına Rağmen Güldür Güldür'deki Nureddin Nebati Skeci Yayımlanmadı!

Topluluğun Twitter'daki @Guldur_Guldur hesabından 4 Mayıs'ta yapılan paylaşımda Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile ilgili bir skecin duyurusu yapılmıştı.

Ancak bugün o skeç yayımlanmadı. 

Fragmanda, Nebati karakterinin söylediği sözlerin büyük çoğunluğunun gerçek hayatta Bakan tarafından söylenmiş olması da dikkatlerden kaçmadı.

👇

Sosyal medya kullanıcıları duyurunun yapıldığı paylaşımı alıntılayarak şunları söyledi. 👇

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
07.05.2022

Gerçekten eskiden özgür bir ülkeymişiz, eski siyasilerimiz eleştiriye gayet açık birbirleri ile diyalog kuran güzel insanlarmış. Geçmişte plastip show varmış mesela siyasilerin eleştirildiği hatta karikatürize edildiği, günümüzde yapılması mümkün değil, her liderin katıldığı birbirlerine sorular sorduğu programlar, onlarında bugün yapılması mümkün değil, Ecevit'e yazar kasa fırlatıldı mesela bu ülkede bugün bir esnaf bunu yapsa vatan haini, fetocu yada PKKli ilan edilir mutlaka. Kibirleri o kadar büyük ki eleştiriye bile tahammuleri yok bu hükümetin, ve oy veren kitlesi o kadar salak ki hala ülkede her şeyin güllük gülistanlık olduğunu savunuyorlar. Cidden garip ya.

08.05.2022

GG ekibinin bu dandik tv kanaliyla anlasmasini bozmasi lazim! durussa durus...

08.05.2022

Türkiye'nin yonetim biçiminin cumhuriyet değil, diktatörlük olduğunun kanıtıdır. Değil baştakini, onun etrafındakileri bile eleştiremezsiniz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ