Güney Kore Milli Takımı Aşağılandı!

Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'nın ilk turunda elenen Güney Kore Milli Takımı oyuncuları eve dönünce sürpriz bir protestoyla karşılandı.

Oynadığı üç maçtan sadece birini kazanabilen oyuncular Seul Havaalanı'nda öfkeli taraftarlar tarafından elmalı şeker yağmuruna tutuldu.

Son derece üzgün oldukları görünen oyuncular kendilerine atılan şekerlere tepki vermemeyi tercih etti.

Arap ülkelerinde öfke duyulan kişiye ayakkabı atılması gibi, Güney Kore'de de elmalı şeker atılması hakaret olarak kabul ediliyor.

CNN TÜRK

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Yasaklı Madde Testi Pozitif Çıkan Yusuf Güney'den "Bana Cin Kavmi Yolladılar" Açıklaması
Yemeklerle İlgili Paylaşımlarıyla Hepimizi Mizaha Doyuran Kişilerden Haftanın En Komik Yemek Tweetleri
Son 20 Yılın En Büyük Radyasyon Fırtınası: Güneş’te Patlama Oldu; Telefonlar Kapanabilir, İnternet Kesilebilir