Gündemden Düşmeyen Kızılcık Şerbeti'nin Yönetmeni Ketche'den ‘Defolu Oyuncu’ Çıkışı!

Kızılcık Şerbeti dizisinin ünlü yönetmeni Ketche, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımla adını öne çıkanlar listesine yazdırdı. dan sıkça söz ettirmeye başladı. Başarılı yönetmen, paylaşımında belirli oyunculara yönelik 'defolu' benzetmesi kullanarak, onların yeteneklerini daha da geliştirmeleri gerektiğini ifade etti. Ketche'nin (Hakan Kırvavaç) bu sözleri geniş yankı buldu.

Başarısını kanıtlanmış birçok dizi ve filmin yönetmenliğini yapan "Ketche" lakaplı Hakan Kırvavaç, ekranların önündeki değil arkasındaki güçlü isimlerden biri.

Şimdilerde Show TV ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Kızılcık Şerbeti'nin yönetmenliğini üstlenen Ketche her projesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Ketche (Hakan Kırvavaç), yalnızca yaptığı işlerle değil, aynı zamanda sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

Athena, Bora Uzer, Hadise ve Kenan Doğulu gibi sevilen şarkıcıların pek çok klibinde imzası bulunan Ketche bu sefer isim vermeden bazı oyuncuları topa tuttu.

Müslüm Gürses'in hayatını anlatan” Müslüm" filmiyle "En iyi yönetmen" ödülünü alan ünlü yönetmen, bazı oyunculara kendilerini geliştirmeleri için öneride bulundu.

Usta yönetmen, 'İşlere biraz bakıyorum da; ne dediğini anlayamadığım ne çok (defolu) oyuncu var. Tatilde bol bol sesli kitap okumalarını öneririm. Pek tabii kendilerini geliştirmek ve kalıcı olmak istiyorlarsa… Öğrenmenin ilk kuralı bilmediğini kabul etmektir… İyi tatiller…' ifadeleriyle kısa sürede dikkat çekti.

İşte Kızılcık Şerbeti dizisinin yönetmeni Hakan Kırvavaç'ın paylaşımı

Sizin konu hakkındaki düşünceleriniz neler?

Yorumlara bekliyoruz...

İlginizi Çekebilir

Televizyon ve Dizi Dünyasında Bugün Neler Yaşandı? Günün Öne Çıkan Gelişmeleri ve Olayları
Final Yapmasına Rağmen Hala Yeni Sezonunun Gelmesini Bekleyip Bir Türlü Unutamadığımız Diziler
Televizyon Dünyasıyla İlgili Yaptıkları Paylaşımlarla Hepimizi Güldüren Kullanıcılar

Popüler İçerikler

Doğukan Güngör, "Kızılcık Şerbeti Bitsin" İddialarına Son Noktayı Koydu!
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Topuklu Ayakkabısı Göze Batmıştı: Photoshop İddiasıyla Dillere Düşen Sinem Kobal Meseleye Son Noktayı Koydu!
YORUMLAR
01.07.2023

Açıksözlülükte böyle olmanız lazım arkadaş... Torpille, siyasi görüşüyle ve daha fazla bir kaç saçma sebepten ötürü hiç yeteneği olmayan bir sürü aktör ve aktris var piyasa da.. Konservatuvar mezunu, metod oyunculuk üzerine eğitim almış bir çok oyuncuda harcanıyor... Bu kendini geliştirmemiş boş insanlar dizilerde oynuyor..

01.07.2023

Kızılcık Şerbeti dizisini yönetiyorsan, eleştirmeye önce kendinden başla bence.

02.07.2023

harika bi dizi bence

01.07.2023

Nilaya söylemiş olabilir 😁

01.07.2023

Hahaaha çok fesat gördüm sizi 😂😂😂

TÜM YORUMLARI OKU (14)