Gündemden Düşmeyen Eski Survivor Yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı Cezaevinden Kaçmaya Çalıştı

2011 yılında katıldığı Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasıyla uzun süre dikkatleri üzerine toplayan Taner Tolga Tarlacı, yarışmanın ardından farklı sebeplerle sık sık gündeme gelmeye devam etti.

Daha sonra Acun Ilıcalı'ya ettiği hakaretlerle uzun süre gündemi meşgul eden Tarlacı hakkında 13 yıl kesinleşmiş hapis cezasına karar verilirken, Survivor Taner kaçak bir feribotla Kıbrıs'a kaçmıştı.

Kıbrıs Limanı yakınlarında feribotta atlayarak kıyıya kadar yüzen Tarlacı böylece 13 yıllık hapis cezasından kaçarken, bu defa da geçtiğimiz Haziran ayında kesici bir aletle gasp yapma suçlamasıyla ceza alıp cezaevine girmişti.

Tutuklandığı anları sosyal medya hesabından da paylaşan Taner Tolga Tarlacı uzun süredir cezaevinde olurken, Tarlacı'nın cezaevinden firar etmeye çalıştığı iddia edildi.

OnurAkayMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre Tarlacı tel örgülere tırmanmak isterken gardiyanlar tarafından fark edildi ve duruma hemen müdahale edildi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Sağlık Durumu Nasıl? Survivor Taner Tolga Tarlacı, Cezaevinde Mahkumların Saldırısına Uğrayıp Komalık Edildi!
Eski Şampiyon Turbo Turabi, Acun Ilıcalı'yı Hedef Alırken Herkesi Yerden Yere Vurdu
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

KAP’a Resmi Açıklama Yapıldı: Ahlatçı Holding, Yozgat’ta 4 Milyar Dolar Değerinde 41 Tondan Fazla Altın Buldu
İsrail'in Eurovision'da Men Edilmediği Açıklandı: 5 Ülke Eurovision'dan Çıktığını Açıkladı
Fenerbahçe - Galatasaray Derbisinde Kazanan Çıkmadı: 1-1
YORUMLAR
04.08.2023

bu eleman 40'ını görebilirse kendisi açısından büyük bir başarıdır.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ