Gündemdeki Muhabirden Açıklama: 'AKP'nin Fabrika Ayarlarına Dönmesi Gerektiğini Düşünüyorum'

Bugün bakanlara sorduğu 'soru' ile gündem olan Anadolu Ajansı muhabiri, gündem olan hareketi ile ilgili açıklama yaptı.

Anadolu Ajansı muhabiri Musab Turan, bakanlar Mustafa Varank ve Bekir Pakdemirli'ye 'AK Parti, ismi şaibelerle anılan Süleyman Soylu'dan daha mı küçük?' diye sormuş ve işten çıkartılmıştı.

Anadolu Ajansı, Turan hakkında 'terör örgütüne üye olup olmadığının' araştırılması için savcılığa ihbarda da bulunduğunu duyurmuştu.

Detaylar için 👇

Anadolu Ajansı Muhabirinden Bakanlara Şok Soru: 'AKP, Şaibelerle Anılan Soylu'dan Daha mı Küçük?'

👇

Bakanlara Soylu Hakkındaki İddiaları Soran AA Muhabiri Kovuldu!

Turan, Instagram hesabından bir video paylaşarak o soruyu neden sorduğunu anlattı 📹

Video: Instagram

Açıklamasına, babası Ali Seydi Turan'ın AK Parti Sultanbeyli teşkilatı kurucusu olduğunu belirterek başlayan Musab Turan, bugün yaşananlara ilişkin şunları aktardı:

'Bugün gündemi takip eden bir gazeteci olarak oradaydım. Tarım bakanının açıklaması, bunları nasıl haberleştirebilirim falan. Sayın Bakanın danışmanı Rıdvan Tezel pişkin bir şekilde kulağıma geldi, dedi 'Soru sormuyoruz'. Burada bende kayış attı. 

Şimdi zaten orada Demirören Haber Ajansı, Anadolu Ajansı, TRT Haber var. Zaten bu adamlar size ne sorabiliyor ki? Baktım ki bu özgüven hayra alamet bir şey değil. Kendi içimde düşündüğüm şey şu AK Parti’nin artık fabrika ayarlarına dönmesi lazım. Siyaset kurumu hayatımızın öyle içinde ki hiçbir şey yapamıyoruz. Hiçbir şey yapamıyoruz sadece siyaseti düşünüyoruz. Siyaset kurumunun adalet ekseninde kendi rayına oturması lazım. 

Hatamı kabul ediyorum. Sorularını sordun, niye çocuğunu karıştırıyorsun?.. Onu söylemem şık olmadı. Gururla onurla çalıştığım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Anadolu Ajansına halel getirdiğini düşünüyorum. Oradakileri zor durumda bıraktım… Sorumda duygusallaştığım için özür dilerim ama soru sorduğum için özür dilemem.  Sayın Cumhurbaşkanım lütfen içinizdeki merhameti uyandırın, Allah bizimledir.'

Turan'ın babası da bu açıklamayı yaptı 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
21.05.2021

Baba gibi baba bee. İşte gelinen nokta bu. Evladı kelleyi koltuğa alıp sorusunu soruyor. Babası koltuk sevdasından dolayı çocuğunun arkasında duramıyor. Bu kadar yozlaştık işte!

22.05.2021

babanın amk. .iktirin gidin vatan hainleri..

21.05.2021

Babana bile güvenme diye boşuna dememişler.. heey heey adam kanının son damlasına kadar akepeyle, çocuğunun yanında duramayan da baba değil zaten.

21.05.2021

Güç , para nasıl kör etmişse oğlunu bile satıyor 🤬

TÜM YORUMLARI OKU (34)