Gündemdeki İsim Murat Gezici de Ümit Özdağ'ı Yalanladı

Son günlerde Ümit Özdağ'ın Murat Gezici ve Meral Akşener'in arasında '“Bana nedenini sorma, adamı (Erdoğan) cumhurbaşkanı seçiyoruz” şeklinde bir diyalog yaşandığını iddia etmesi siyasetin gündemini meşgul ediyor. Gezici bu iddiayı yalanladı.

Son günlerin gündemdeki siyasetçilerinden biri şüphesiz Ümit Özdağ. Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ ortaya attığı iddialarla adından sıkça söz ettirirken iddialarına gelen yalanlamalara yeniden gündem belirliyor.

Cumhurbaşkanlığı seçimi döneminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ile İçişleri Bakanlığı karşılığında destek vereceğini söyleyen Özdağ, ittifak ortağı Sinan Oğan'la da karşı karşıya gelmişti.

Ümit Özdağ şimdi de yine cumhurbaşkanlığı seçimlerine dair bir iddia ile gündeme geldi. Murat Gezici'yi ima ederek Akşener'in Gezici'ye, “Bana nedenini sorma, adamı (Erdoğan) cumhurbaşkanı seçiyoruz” dediğini iddia etmişti. Şahitleri olduğunu söyleyen Özdağ'a bugün bir yalanlama da Murat Gezici'den geldi.

Murat Gezici, Özdağ'ı manipülasyon yapmakla eleştirirken Özdağ'ın Alevi olduğu için Kılıçdaroğlu'nun adaylığına karşı çıktığını söyledi. Gezici, "Duygusal manipülasyon herhalde böyle bir şey. Bunu benim söylediğimi anlatıyor. Halbuki kendisi söylüyordu. Kılıçdaroğlu’nun Alevi olduğunu ve kazanamayacağını kendisi söylüyordu. Açıkçası benim üzerimden manipülasyon yapıyor. Kendi söylediği yalanları benim üzerimden yapmaya çalışıyor” dedi.

Sürecin mahkemeye taşınması halinde bildiklerini anlatacağını söyleyen Gezici, "Ben Meral Akşener’e yapılan bir operasyon olarak görüyorum süreci. Akşener ayrılmış gibi görülse de onu rakip olarak görenlerin saldırısı olarak görüyorum." dedi.

İlginizi Çekebilir

Batık Kredi Ligi'nde Sürpriz Bir Lider Var: Bilecik
Güne Köprü, Otoyol ve Avrasya Tüneli Ücretlerine Zamla Başladık
Rektör Atamaları Resmi Gazete’de: Bakan Yardımcısı ODTÜ’nün Başına Atandı

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
YORUMLAR
16.08.2024

gezici saçmalamış, siyaseten işi bitmiş birine kim niye komplo yapsın.

16.08.2024

Tabiki yalanlayacak. Yazılanlara göre Kayıt dışı Bi görüşmeyi ifşa etmiş. Güvenilirliği zarar görecek.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ