Gündem Yüzünden Çocukları İçin Endişelendiğini Söyleyen Yeşim Salkım, Kış Saati Uygulamasından Dem Vurdu!

Gündemdeki kadın cinayetlerinin ardından çocukları için endişelendiğini dile getiren Yeşim Salkım, hem isyan etti hem kış saati uygulamasından dem vurdu.

19 yaşındaki iki genç kadın Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner'in vefatı ülkeyi yasa boğmuş, ünlü isimlerden de yaşanan katliama dair tepkiler gelmişti hatırlarsanız.

Yeşim Salkım da ülkemizde günden güne artan kadın cinayetlerine dair tepkisini net bir şekilde dile getirirken geçtiğimiz saatlerde X hesabından yaptığı paylaşım ile çocukları için endişelendiğini de dile getirdi.

"Kalkıp sürekli kızımın odasına gidip kontrol ediyorum . Panik atak geçiriyorum galiba eve alarm taktırdım . Diğer evladım genç bir kadın çalışıyor her sabah 7:30 da yola çıkıyor allahtan arabası var ama olmayanlar ne yapacak?" diyen Salkım, kış saati uygulamasından da dem vurdu.

"Kış saati uygulamasına neden geçmiyorsunuz? Neden? Ben kendim için söylemiyorum ki! İnsanlar sabah akşam evlerine, okullarına gidebilmeye çalışıyor!" diyen Salkım, "Kadınları düşündüğünüz yok sizin" cümleleriyle de isyan etti!

İşte Yeşim Salkım'ın paylaşımı 👇🏻

twitter.com

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Discord Üzerinden İnsanlara Zorbalık ve Şantaj Yaptığı İddia Edilen Ecrin Su Çoban'dan İlk Açıklama!
Yıllardır Uzun Kullanıyordu: Serenay Sarıkaya'nın Kısacık Kestirdiği Yeni Saç Tarzı Yerden Yere Vuruldu!
Yeşim Salkım'dan "İslam Hassasiyeti ile Yetiştirilmiş Olsaydı Ölmeyecekti" Diyen Akademisyene Sert Tepki!

Popüler İçerikler

MEB Yine Sistem Değiştiriyor: Milli Eğitim Bakanlığı 4+4+4’te Değişikliğe Gidiyor
Sağlık Bakanlığı'nın "Doğal Olan Normal Doğum" Kamu Spotu Tepkilerin Odağında
'Prof. Dr.' Unvanlı Ebubekir Sofuoğlu: "İslam Hassasiyetiyle Yetiştirilseydi Namahrem Katille Tanışmayacaktı"
YORUMLAR
08.10.2024

İslam coğrafyasındaki ülkelerin neden Avrupa'ın gerisinde kaldıklarını reyis tüm dünyaya uygulamalı anlatıyor.

08.10.2024

Özellikle ebeveynlerin çocukları için endişelenmesinden daha doğal bir şey yok. Üstüne titreyerek büyüttüğünüz çocuğunuza, şiddetle küfürle eril zihniyetle büyütülüp hasta edilmiş bir çocuğun gelip bela olmasından korkmak çok normal. Mutlu sağlıklı özgüvenli bir hayatı olması için korkutmadan canını yakmadan sakınarak büyüttüğünüz çocuğunuzu bir gün onun bunun çocuğunun yetiştirdiği bir psikopat gelip heba edebiliyor. Korumacı olsak da, insan yetiştirmeye çalışsakta dışarıda bozuk sistemin ürettiği binlerce potansiyel katil var. Şiddet meşrulaştırıldığı sürece, toplumsal yapı ve değerleri onları yeniden üreten mekanizmaları sorgulamadıkça, bir insanı sebepsizce canice cinayet işleyebilecek kadar cahil sevgisiz kötü yapan nedenlerle yüzleşmedikçe bu olaylar başımıza gelmeye devam edecek. Suç etolojisi toplumsal dinamiklerden, nasıl yönetildiğinden de bağımsız değil. İktidarın kendi çıkarlarını korumaktan başka yaptığı hiç bir şey yok. Bir oy pusulasından bir gram fazla değerimiz yok.

08.10.2024

👏👏

08.10.2024

Haklı. Artık burada bile yavaş yavaş hava kararmaya başlıyor. Biz işe giderken her gecenin köründe panik atak geçirmek zorunda mıyız? Yeterince kazandınız bu uygulamadan, artık kış saatine geçin.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ