Güncelleme - Kayseri'de Hırsızlık Yapan Kayınbirader İle Eniştesi Suçüstü Yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de kiraladıkları araçlarla hırsızlık yaptıkları iddiasıyla jandarma tarafından gözaltına alınan kayınbirader ile eniştesi tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kocasinan ilçesinin Gömeç ve Barsama mahallelerindeki ikametlerden çapa motoru ve demir kesme makinesi gibi malzemelerin çalındığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Jandarma tarafından yapılan incelemelerde, kiraladıkları araçlarla hırsızlık yaptıkları belirlenen şüphelilerin M.Ö. ve eniştesi Ü.B. olduğu tespit edildi.

Gömeç Mahallesi'ndeki ikametten hırsızlık yapmaya çalışırken suçüstü yakalanan zanlıların jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Kayseri Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilip, adliyeye sevk edilen M.Ö. ve Ü.B. nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Şüphelilerin yakalanmasıyla Gömeç, Barsama ve Gesi mahallelerindeki faili meçhul 6 hırsızlık olayı aydınlatıldı.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Kargo Tesliminde Yeni Dolandırıcılık Uyarısı: Teslim Alırken Attığınız İmzaya Dikkat
TRT Canlı Yayında Ortalık Karıştı: Bir Kadın ‘Yeter’ Diye Bağırarak Ceketini Yırttı
Asgari Ücret Belli Oldu: Bakan Vedat Işıkhan Açıkladı