Güncelleme - Fetö'nün Tsk Yapılanmasına Yönelik Kocaeli Merkezli Operasyon

KOCAELİ (AA) - Kocaeli merkezli 8 ilde, FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 9 zanlıdan biri tutuklandı.

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında, FETÖ/PDY'nin TSK içerisindeki yapılanmasının deşifre edilmesine yönelik düzenlenen operasyonda firari şüpheli de gözaltına alındı.

Yakalanan 9 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Kocaeli Adliyesine sevk edilen şüphelilerden bir uzman çavuş tutuklandı, ikisi muvazzaf 4 astsubay, bir muvazzaf uzman çavuş ile etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanan 3 askeri okul eski öğrencisi 8 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturması kapsamında, FETÖ/PDY'nin TSK içerisindeki yapılanmasının deşifre edilmesine yönelik hakkında gözaltı kararı verilen 9 şüphelinin yakalanması amacıyla Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Kocaeli, İstanbul, Düzce, Eskişehir, Denizli, Muğla, Mersin ve Kahramanmaraş'ta eş zamanlı operasyon düzenlenmişti.

Operasyonda, ikisi muvazzaf 3 astsubay, iki muvazzaf uzman çavuş ile 3 eski askeri okul öğrencisi gözaltına alınmıştı.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Altı Ünlü İsim İfade İçin Jandarma Komutanlığı'na Götürüldü
Evde Altını Olanlar Panikledi! 'Nakitle Altın Yasaklandı, El Konulacak' İddialarına Son Nokta Konuldu
10 Yıl Sonra Bir İlk: Hayatı Durduracak Kadar Kar Geliyor! Soğuk Hava Ve Yoğun Kar Yağışı İçin Tarih Verildi