Gün Geçtikçe Karmaşıklaşan Narin Güran Cinayetine Dair Hislerimize Tercüman Olan Paylaşımlar

8 yaşındaki Narin Güran 21 Ağustos'ta kaybolmuş, yoğun aramalar sonucu cesedine 19 gün sonra ulaşılmıştı. Cansız bedenine ulaşılan Narin'i kimin öldürdüğü ise henüz ortaya çıkmadı. Yeni ifadeler ve tanıklar geldikçe Tavşantepe'deki sis perdesi değil aralanmak daha da karmaşık hale geldi.

Bu konuda sosyal medyada kendini ifade eden pek çok kişi oldu.

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

👇

twitter.com

👇

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Hayattaki Acı Gerçekleri Yüzümüze Vurarak Tespite Doyuran Kişiler
Narin Güran'ın Ölümünün Ardından Yapılan Komplo Teorisine Tepki Yağdı
Narin'in Öldürüldüğü Tavşantepe'de İmam Cuma Namazına Katılmadı

Popüler İçerikler

Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
18.09.2024

"Küçücük bir köy ağasının" mı? Bazıları RTE'nin monşer dediği kadar var gerçekten. Memleketteki "ağalık" olgusunun özellikle Doğu illerinde ne boyutta olduğunun bu kadar mı farkında değilsiniz? Hepsini geçtim hiç aşiret düğünü de mi izlemediniz haberlerde falan? Dedem Ege'nin küçük bir köyünde yıllarca ağalık ve muhtarlık yapmış, -nurlar içinde yatsın- bugün ölümünün üzerinden 70 yıl geçmişken çevre köy ve ilçelerde bile adını bilmeyen, kendisini tanımayan yoktur fark şu ki çok şükür kötü ananı hiç işitmedim bugüne kadar. Ve burada Diyarbakır'daki bir aşiretten bahsediliyor!

18.09.2024

Biri cozulse asiret o cozulen kisiye mezarinda bile rahat vermez; cozulen kisinin ailesi kimvurduya gider, cocugu bi gun okul yolunda araba kazasina kurban gidiverir. Dogudaki feodaliteyi ortacag avrupasi yasamamistir. Ozellikle berna lacinin batinin da batisindaki pembis evinden boyle yorumlar yapmasi tebessum ettiriyo(:

18.09.2024

2 günde ne cinayetler çözülüyor. hadı adamlar konusmuyor anladık ta bizim adalet sistemi de mi konusturamiyor. başka şeyler var çok açık. Müge anlıya verin bu cinayeti o çözer. bizim hukuk adalet dipte

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ