"Gümüş" Dizisi ile Hatırlarda Kalan Songül Öden Bebek Beklediği Müjdesini Sevdikleri ile Paylaştı

Türk dizi ve sinema dünyasının sevilen isimlerinden Songül Öden, hamile olduğunu duyurdu. Bu haber, hem hayranlarını hem de Türk medyasını büyük bir heyecanla sardı. Bizler Öden'i Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolleri paylaştığı 'Gümüş' dizisinden hatırlıyoruz. Ancak onun gibi başarılı 'Veda', 'Bir Aşk Hikayesi' gibi birçok ünlü dizi ve filmde rol aldı. Son projesi ise Haluk Bilginer ve Uğur Yücel ile rolleri paylaştığı 'Uysallar' olmuştu. Kariyerinde sağlam adımlarla ilerleyen Öden'in annelik heyecanı hepimizi mutlu etti. Gelin, detaylara birlikte bakalım...

Türk dizi ve sinema dünyasının tanınmış ve sevilen isimlerinden biri olan Songül Öden, müjdeli haberi ile sevenlerini heyecanlandırdı.

Kariyerine tiyatro ile başlayan Öden, daha sonra dizi ve sinema filmlerinde rol alarak geniş kitleler tarafından tanındı. Özel hayatında ise oldukça mütevazi ve sakin bir yaşam sürdüren Öden, hamilelik haberi ile gündeme oturdu.

Songül Öden, kariyerine tiyatro ile başladı. Birçok önemli tiyatro oyununda rol aldıktan sonra televizyon ve sinema dünyasına adım attı. En çok tanınan rolü, 'Gümüş' adlı dizide canlandırdığı 'Gümüş' karakteri oldu.

Songül Öden, kariyeri boyunca birçok ödül ve başarıya imza attı. En önemli ödülleri arasında 'En İyi Kadın Oyuncu' ve 'En İyi Tiyatro Oyuncusu' ödülleri bulunuyor.

Ünlü oyuncu 2020'nin temmuz ayında Arman Bıçakçı ile nikâh masasına oturmuştu. Ve çiftten güzel haber geldi.

Özel hayatında oldukça mütevazi ve sakin bir yaşam sürdüren Öden, hamile olduğunu duyurdu. Ünlü oyuncu annelik heyecanı ilk kez yaşayacak.

Henüz minik bebeğinin cinsiyeti belli değil, sevdikleri ile bu haberi coşkuyla paylaşan güzel oyuncuya sağlıkla bebeğini kucağına almasını diliyoruz.

İlginizi çekebilir:

Bir Nesli Ekran Başına Kilitleyen Gümüş Dizisi Sayesinde Bugünlere Gelen Oyuncular
Songül Öden'in Ardından Hazal Kaya'da İsyan Etti: "Hepimize Tuhaf Yorumlar Geliyor!''
'Atatürk' Dizisinin Başrolü Aras Bulut İynemli'nin Görünüşü Tartışma Yarattı
Netflix'in Yeni Dizisi Uysallar'ın Nil'i Songül Öden Kimdir? Songül Öden Nereli, Kaç Yaşında, Evli mi?

Popüler İçerikler

Afra Saraçoğlu'nun "En İyi Kadın Oyuncu" Ödülünü Alırkenki Panik Tavrı Tartışma Yarattı!
Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!