Gültekin Uysal Özür Diledi: 'Yanlış Bir Örnek Verdim'

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal dün akşam Ümit Özdağ'a verdiği 'çocukluğunda tecavüze uğramış' yanıtı sonrası gelen tepkilerin ardından attığı tweeti silmişti. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Uysal, 'Yanlış bir örnek üzerinden cevap verdiğimden kamuoyuna üzgün olduğumu ve özrümü beyan ediyorum' dedi.

'Kime, neye hizmet ettiği malum'

'Çok yanlış bir örnek üzerinden cevap verdim'

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Uysal, 'Hakaret, tahrik ve iftirayı meslek edinmiş, neye ve kime hizmet ettiği malum @umitozdag tarafından zaman zaman Demokrat Parti ve şahsıma kasıtlı saldırılarına karşı kastımı aşan çok yanlış bir örnek üzerinden cevap verdiğimden kamuoyuna üzgün olduğumu ve özrümü beyan ediyorum' dedi.

Ne olmuştu? 👇

Uysal'dan Özdağ'a Çirkin Yanıt: 'Çocukluğunda Tecavüze Uğramış...'
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Yurt Dışı Alışverişlerinde 30 Euro Limiti Kaldırılmasını “Fırsat” Olarak Yorumlayan İTO Başkanı’na Tepki Yağdı
Kuyumculardan Nakit Parayla Altın Almak Yasaklanıyor: Tarihi Karar Nisan Ayında Uygulanmaya Başlanacak
Torunlarıyla Bir Balık Restoranında Yemek Yiyen Rahmi Koç'un O Anları X'te Gündem Oldu!
YORUMLAR

Özür dilemeyi bile bilmiyoruz. Hep bir öncesi var hep bir ama var.

01.02.2023

Verdiğin örnek nekadar vicdan sahibi olduğunu anlamamıza ve seni tanımamıza vesile oldu bence. İyide oldu yani. Ne dediğini bilmeyen bir genel başkanmışsın ayrıcada.

01.02.2023

ittifaktan ihraç edilmesi gerekir.

TÜM YORUMLARI OKU (14)