Gülsüm Khalilova Kimdir? Rusya Ukrayna Savaşından Haberler Veren Gülsüm Khalilova Kaç Yaşında, Nereli?

Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaş bugün üçüncü gününde. Rusya, başkent Kiev kapılarına yaklaşırken, Ukrayna ordusu ise tüm gücüyle başkenti savunuyor. Savaş durumuna geçen Ukrayna’da haber almak da gittikçe zorlaşıyor. Gazeteci Gülsüm Khalilova, yayınladığı videolarla gündemde. Savaşa dair haberler paylaşan ve Türkçe videolarla bilgilendirme yapan Gülsüm Khalilova ile bilgiler haberimizde…

Sosyal medyada paylaştığı videolarla Ukrayna Rusya savaşının simgelerinden biri olan Gülsüm Khalilova ile ilgili araştırmalar yapılıyor. Paylaştığı Türkçe videolarla ve haberlerle takipçilerini bilgilendiren gazeteci Gülsüm Khalilova, bugün yeni videosunu da yayınladı.

Gülsüm Khalilova Kimdir?

Kırım Tatarlarından biri olan gazeteci Gülsüm Khalilova Ukrayna'nın Kiev şehrinde yaşıyor. Rusya Ukrayna savaşı öncesinde Rus işgali altındaki Kırım hakkında konuştuğu bir yayına katılan Khalilova, ailesinin Özbekistan'da yaşadığını aktarmıştı.

Yaklaşık 8 yıldır Rus işgali altında bulunan Kırım'ın son durumunu anlatan gazeteci, Rusya Ukrayna savaşı sonrası çektiği videolar ile gündeme geldi. Bir süre ATR kanalında muhabir olarak görev yapan Gülsüm Khalilova, kanalın kapanması üzerine işini sosyal medya üzerinden yapmaya başladı. Khalilova şimdi Kiev'den savaşla ilgili videolar çekerek anlık gelişmeleri paylaşıyor.

Gülsüm Khalilova'nın Son Videosu

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Popüler İçerikler

Suudi Prens Selman Filistin Meselesiyle İlgili Tuhaf İfadeler Kullandı
Celal Şengör ve İlber Ortaylı'dan Bakan Yusuf Tekin'e Sert Sözler: "Anlatamıyoruz Bu Herife"
Sezona Büyük Umutlarla Başlayan ATV Dizisi Erken Final Kararı Aldı!