Gülseren Budayıcıoğlu'nun Bir Başkadır'daki Psikiyatrları 'Duvar Gibiler' Diyerek Eleştirmesi Tartışma Yarattı

Diziyi gerçekten anlayarak izlediğine emin miyiz? Yoksa böyle bir çıkış yapması yersiz geldi bana.

Ünlü psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nu eminiz ki hepiniz artık tanıyorsunuz; zira son dönemin en popüler isimlerinden biri haline geldi kendisi.

Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı gibi çok izlenen yapımların altında imzası var...

Öte yandan da bir o kadar eleştiriliyor kendisi.

Kırmızı Oda'daki psikiyatr rolüne can veren Binnur Kaya'nın mimiklerinin, bir doktora uygun olmadığı görüşünde çoğunluk.

Terapiden çok aşırı sohbet havasında geçen seanslar da mesleği icra edenler tarafından epey tepki çekti biliyorsunuz.

Size daha önce burada da bahsetmiştik.

Kaş Yapalım Derken Göz mü Çıkardılar? Ağır Dramla İçimizi Kurutan Kırmızı Oda, Eleştiri Konusunda Arif Verimli'den de Nasibini Aldı

Sanki tüm bu olanlar yaşanmamış gibi Gülseren Budayıcıoğlu, Netflix’in Bir Başkadır dizisindeki psikiyatristleri eleştirmiş!

Ve demiş ki “Bir Başkadır’da psikiyatristler toplumdan uzak, izole. Duvar gibi oturuyorlar. Böyle bir şey olabilir mi?”

Haliyle bu çıkışı da tartışma yarattı!

Sosyal medyadan birçok tepki geldi.

Gelen yorumlar da şu yönde:

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Aşağıda tartışalım!

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
YORUMLAR
18.01.2021

vakti zamanında beni devlet hastanesinde bi psikiyatra götürdüler gerçekten iyi değildim. neyse içeri girdim babamla ! , doktorun yanında hemşire, benim yanımda babam, bana diyor "hadi anlat" amk çocuğu ne anlatayım, içeri babamı almışınız yanında hemşire, ben kendime anlatamamışım olayı, çözebilsem ailemle sana mı gelirdim ? al şu antidepresanları yarım yarım kullan, şimdi ben sana tam tam dalacam haberi yok, diyor intihar girişimin var mı, he var amk. gelmeden astım kendimi ruhumu teslim ediyorum şu an . tamam doktor benimle samimi olmasında azcık halden anlasınlar be.

18.01.2021

Allah aşkına kadın yanlış birsey mi söylemiş? Ben Birkac kere gittim. Ailemden yada arkadaş cevremden gidenler de oldu.. En fazla 3dk soru sorup, yüzümüze bile bakmadan anlayışsız insanlar denk geldi hep. Hanginize böyle uzun uzun sohbetler eden insanı anlayan anlamaya calışan psıkatrlar denk geldi?!! Bizim gittiklerimiz şahit olduklarımız mı öyleydi acaba? :( cok isterdim karşımdaki doktorun enazından biraz empati yapıp biraz daha zaman ayırmasını.. Kim ister karşıdaki doktorun robot gibi yüzüne bile bakmadan hemen anti depressan verip,, kullan gel bakarız sonra,, demesini?

18.01.2021

eleştirilen şey doktorun ilgisizliği değil ki, hastayla empati değil sempati kurması. arkadaşlarınızla karşılıklı oturup ağlaşarak dertleşenilirsiniz ama bu profesyonel yardım.

18.01.2021

Kırmızı oda'daki gibi olmasın tabiki ama mahkeme duvarı gibi karşımda dik dik, beni sorgulayan gözlerle dinlemesi de hoş olmaz, kasılırım, anlatamam ki. En azından bir tebessüm olsun, kafa sallasın, bizi anladığını belli etsin ki anlatmaya devam edebilelim, kendimize bile söyleyemediğimiz şeyleri söylemeye cesaret edelim.

TÜM YORUMLARI OKU (29)