Gülşen Işıltılı Transparan Kombinini "Ne Diyoruz Buna?" Diye Paylaşınca Herkes Bir Şey Demek İstedi!

Yeni şarkısı 'Bal' ile müzik dünyasını bir kez daha altüst eden Gülşen geçtiğimiz akşam İstanbul'da sahnedeydi. Bol ışıltılı ve transparan elbisesiyle verdiği sahne pozlarını 'Ne diyoruz buna?' notuyla paylaşan ünlü şarkıcıya kimler neler dedi neler...

2000'lerde hayatımıza girerek Türk pop müziğinin ikonik isimlerinden birine dönüşen Gülşen, her biri ezbere bilinen şarkılarıyla gönüllere taht kurdu.

Güçlü sesi, güzelliği, kusursuz fiziği derken her haliyle ayrı bir olay olan ünlü şarkıcı ara vermeden devam ettiği sahneleriyle de konuşulmaya devam ediyor.

Gülşen'i sosyal medyadan takip etmeyenler bile denk gelmiştir; kendisi 'Bal' adlı yeni şarkısını birçok tanıtım videosu ve kareyle duyurdu. Özellikle beline yılan sardığı fotoğraf ise görenlere küçük çaplı bir şok geçirtti.

Klipten yayınlanan ilk kesitlerdeki görüntüler ise kimileri tarafından "fazla" bulununca olanlar da oldu.

Yeni Şarkısı Bal'ı Yayınlamaya Hazırlanan Gülşen'in Klip Gösterimi "Fazla" Bulununca Yerin Dibine Sokuldu

Yeni parçasıyla birlikte yeniden müzik listelerine sağlam bir giriş yapan Gülşen geçtiğimiz akşam İstanbul'da hayranlarıyla buluştu.

Uzun zamandır sahne kıyafetleri yüzünden belli bir kesim tarafından ağır şekilde eleştirilen başarılı şarkıcı bunlara kulak asmadığını kanıtlar niteliğinde bir elbiseyle sahneye çıktı.

Baştan aşağı pullarla kaplı olan uzun transparan elbise Gülşen'in fiziğiyle de epey uyumluydu. Tabii kıyafeti görenlerin bir kısmı hayran kalırken bir kısmı yine eleştiri oklarını bileyledi.

Gülşen; Danla Bilic, Cemal Can Canseven gibi birçok ünlü ismin de olduğu konser karelerini "Ne diyoruz buna? 👀" notuyla paylaşınca yorumlar da havada uçuştu desek yeridir.

Peki ya siz Gülşen'in kombinine ne diyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

İlginizi Çekebilir

Yasemin ve İdo Tatlıses Çiftinin İkizleri Ayel ile Emir'in Yüzünü İlk Kez Görebildik
Eril Enerjisini Uçuran Kerimcan Durmaz'ın Yeni Şarkısı ve Klibi Ortalığı Ateşe Verdi
Hande, Meryem, Beren... Ünlü Oyuncuların Çocukluk Hallerini Günümüzde Görseydik Nasıl Olurdu?

Popüler İçerikler

Elazığlı Mehmet 120 Bin Liraya Aldığı Tarlasına Fidan Dikerken Roma Dönemine Ait Eser Bulunca Hayatı Değişti
Serenay Sarıkaya mı? Hande Erçel mi? Maskülen Tarzın Kime Daha Çok Yakıştığını Birlikte Seçiyoruz!
BM Genel Kurulu'nda Ortalık Karıştı: Türk Heyeti Salonu Terk Etti
YORUMLAR
25.05.2024

Allah akıl fikir versin

Akıl fikir vermiş olmasa bu kadar güzel, şık olamaz ki zaten. Yıllardır da popüleritesini koruyor. Görünen o ki, Allah Gülşen’e senden benden fazla akıl fikir vermiş😂

Hz Gülşen mi?hangi kitap ve ya hangi vahiy indi ?bir yorum yaparken kırk defa düşünün,öyle yazin ki insanlar rahatsiz olmasın sen bunu yazarsan bende sana asalak derim.

TÜM YORUMLARI OKU (16)