Gülşen'in Tutuklanarak Cezaevine Gönderilmesine Bir Büyük Tepki de Yakın Dostu Megastar Tarkan'dan Geldi!

Megastar Tarkan, yakın dostu Gülşen'in imam hatipliler ile ilgili yaptığı söylem yüzünden apar topar tutuklanarak cezaevine gönderilmesine büyük tepki gösterdi. Tarkan, 'Dini kendi yobaz düşüncelerine alet edip toplumu kutuplaştıranları görmezden gelen hukuk sistemimiz, Gülşen'i bir kalemde tutukluyor.' dedi.

Gülşen'in konser sırasında imam hatiplilerle ilgili söyledikleri yüzünden hızlıca tutuklanıp cezaevine gönderilmesi, dünden beri ülkeyi ayağa kaldırmış durumda.

Öyle ki hala yaşananlara inanamıyoruz; 'adalet nerede?' diyoruz...

Pek tabii sanat camiası da ayağa kalktı; üç maymunu oynayanlar dışında birçok ünlü isim bu yaşananlara isyan bayrağını çekti.

Herkes Gülşen için adalet istiyor, herkes tepkisini ortaya koyuyor.

👇

Gülşen'in Tutuklanmasının Ardından Ünlüler Sosyal Medya Üzerinden Arkadaşlarına Desteğini Esirgemedi

İşte son olarak bu desteklerden biri de Megastar Tarkan'dan geldi.

Tarkan, önce meslektaşı, ardından çok yakın arkadaşının eşi olan Gülşen'in yaşadıklarına tepki gösterdi.

Tarkan, #GülşenSerbestBırakılsın diyerek bu yazıyı paylaştı:

'Tanık olduğumuz hukuksuzlukların, adalet sistemimizin ikiyüzlülüğü ve çarpıklığı karşısında her gün biraz daha hayretler içerisinde kalıyoruz. Çocuklara cinsel istismarda bulunanlar, kadın katillerini, tecavüzcüleri tutuksuz yargılayan hatta bazen hiç yargılamayıp serbest bırakanlar Gülşen'e gelince hızla harekete geçiyor. Yolsuzluk yapanları, hırsızları, kanunları çiğneyip, doğayı katledenleri, hayvanları öldürenleri, dini kendi yobaz düşüncelerine alet edip toplumu kutuplaştıranları görmezden gelen hukuk sistemimiz, Gülşen'i bir kalemde tutukluyor.

Gülşen'e yapılan bu haksızlık son bulmalı ve Gülşen hemen serbest bırakılmalı.' dedi.

Sessiz kalınacak bir konu değil, yaşanılanlar çok saçma!

Siz ne diyorsunuz Tarkan'ın bu açıklamasına?

Feridun Düzağaç'ın Gülşen'in Tutukluğu ile İlgili "Ama" Demeden Yaptığı Çok Sert Paylaşım Gündem Oldu
Show TV, Gülşen'e Destek Veren Redd Grubunun Yanındaki Gökkuşağını Sansürleyince Tepkiler Gecikmedi
Gülşen'in Tutuklanmasını Klipleri Nedeniyle Çekim Yasasına Bağlayan Astrolog Elvan Tepkilerin Odağında!

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
26.08.2022

Eskiden eylemler vardı, insanlar meydanlara çıkar tepkisini demokratik yollarla dile getirirdi ve çok daha etkili idi. Şimdi sosyal medya üzerinden, bu yapılan haksızlıklara evde kahve yudumlarken sosyal medyalar üzerinden destek veriyoruz. Hak hashtaglere kaldı ise ve toplum olarak hashtagler üzerinden etki yaratacağımızı sanıp alkış tutuyorsak bize ne yapsalar az. Neden mi çünkü açmış olduğun veya yorum yazdığın hashtag akşam master chef'te elenen ismin önüne geçemeyecekte ondan. Tarkan hemen bırakın demiş, yorum yazmış. Ne büyük bir lütuf. Bunu Tarka'nın nezdinde söylemiyorum, biz iptal edilen konserlere bile tepkimizi dile getiremiyoruz. Bu böyle devam ettikçe ülke olarak her zaman daha kötüye gideceğiz.. ki gidiyoruz zaten. Demek ki sosyal medyadan yorum yazmak işe yaramıyor ve yaramayacak.

26.08.2022

Kesinlikle katılıyorum. Evet sosyal medya etkisi göz ardı edilemez, ama yetmez!

Bu işlerin buraya gelmesi kusura bakmayın ama hepimizin hatası. Bu adamlar başka bir gezegenden gelmediler. Bir şey dikkatimi çekti "her gün biraz daha hayretler içinde kalıyoruz" demiş. Sorun tam da burada işte. Her gün biraz daha hayretler içinde kalmaktan daha fazlasını yapmamız gerekiyordu.

26.08.2022

adelet istiyoruz demişlerde , eee adalet sağlandı zaten ;) biraz düşünebilirseniz , ünlü birisi çıkıp ta Atatürkçü ya sapıklığı oradan geliyor dese ,ne diyecektiniz ? elininzden gelse idam ederdiniz ...

atatürk'ün annesine hakaret edenler sarayda ağırlandı? hani adalet

TÜM YORUMLARI OKU (21)