Gülşen'in Transparan Kıyafetini Duygu Özaslan Giydi! Sosyal Medyada Olay Oldu...

Ünlü şarkıcı Gülşen geçtiğimiz günlerde Alaçatı'da giydiği transparan sahne kıyafetiyle olay olmuştu. Giydiği kıyafetle ilgili açıklama yapan Gülşen'in ardından sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan'da aynı kıyafeti giyerek sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafa dakikalar içinde binlerce beğeni yağdı. İşte haberin detayları...

Gülşen'in Transparan Sahne Kıyafeti Çok Konuşuldu

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, şarkıcı Gülşen'in olay olan transparan pantolonundan giydi. Her paylaşımıyla adından söz ettiren Özaslan'ın pozu sosyal medyayı salladı.

Geçtiğimiz günlerde Alaçatı'da sevenleriyle buluşan Gülşen'in sahneye kıyafeti olay oldu. Transparan kıyafeti ile sosyal medyayı ikiye bölen Gülşen, konuyla alakalı ilk kez konuştu.

Instagram'dan sert açıklamalar yapan ünlü sanatçı, 'Ne giydiğime, ne düşündüğüme, nasıl yaşamak ve var olmak istediğime sadece ama sadece kendim karar verebilirim' dedi.

"Gülşen'e Aşırı Yakışan Pantolondan Almışımdır"

Sosyal medya fenomeni Duygu Özaslan, Gülşen'in sahnede giyip, olay olan transparan kıyafeti giydi. Özaslan, iç çamaşırı üzerine giydiği transparan kıyafetle çektirdiği fotoğrafını  Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Özaslan, 'Gülşen'e aşırı yakışan pantolondan almışımdır' diye yazdı.

Popüler İçerikler

Kızına Verdiği Sözü Tutup 100. Günde Survivor'dan Elenen Hakan Hatipoğlu Ailesine Gözyaşlarıyla Kavuştu
Türkiye’de Büyük Boykot: Hafta Sonu Restoran ve Kafelere Gitmeme Çağrısı Büyüdü
Çileden Çıkaran Olay: Öz Kızı ve İkinci Eşini Yatakta Basan Kadının Yaşadıkları Şoke Etti