Gülşen'in Sahne Kostümü Gündemden Düşmüyor! Ivana Sert 'Abartı' Buldu, Eşi 'Bunun Modernlikle İlgisi Yok' Dedi

Sezer Dermenci ile geçtiğimiz aralık ayında Maldivler'de dünya evine giren Ivana Sert, son günlerde sahne kostümlerine gelen eleştirilerle gündemden düşmeyen Gülşen hakkında konuştu. Sert, Gülşen'i 'abartı bulduğunu' ifade ederken eşi Dermenci de 'Ivana asla öyle giyinmez. Beni zor durumda bırakmaz' diye konuştu.

Giydiği transparan sahne kostümüyle herkese dert olan Gülşen, eleştirilere ve tüm cinsiyetçi söylemlere inat gönlünce yaşamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul'da verdiği konserde giydiği başka bir kıyafetle eleştirilere kulak asmadığını bir kez daha göstermişti güzel şarkıcı.

İzzet Yıldızhan'ın ahlak bekçiliğine soyunup kadın sanatçılar için 'külotla sahneye çıkıyorlar' eleştirisine karşın Gülşen, adeta manifesto gibi bir cevap da patlatmıştı.

Hemen şurada:

Transparan Kıyafeti Millete Dert Olan Gülşen Manifesto Gibi Paylaşımıyla Açıklama Yaptı!

Şunu da araya iliştirelim:

Kadın Şarkıcıları "Külotla Sahneye Çıkıyorlar" Diye Ayıplayan İzzet Yıldızhan'ın Adının Karıştığı Skandallar

Işın Karaca da "Ben de kız annesiyim o da belirli bir normun içerisinde bu ülkeye göre hareket etmelidir diye düşünüyorum" diyerek Gülşen'e tepki göstermişti.

Detaylar:

Işın Karaca Gülşen'in Sahne Kostümlerini Eleştirdi: Ben de Kız Annesiyim, Gülşen Bu Ülkeye Göre Hareket Etmeli

Konuyla ilgili bir açıklama da stil programlarında jüri olarak görev alan eski model Ivana Sert'ten ve eşi Sezer Dermenci'den geldi.

Şanlıurfa'da düzenlenen 'Doğunun İncileri' adlı ödül töreninde basın emekçilerinin sorularını yanıtlayan Sert, Gülşen'in kıyafeti hakkında "İddialı giyinmeyi severim ama ben bile abartılı buluyorum. Burası Türkiye" dedi.

Eşi Sezer Dermenci de "Ivana asla öyle giyinmez. Beni zor durumda bırakmaz. Bu konuda ona çok güveniyorum. Bunun modernlikle ilgisi yok" ifadelerini kullandı.

Herkes kendi kapısının önünü süpürsün diyelim...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

İvana Sert'ten Cesur Sahne
Bir Kez Daha Kimseyi Takmadığını Duyurdu! Gülşen, Sütyensiz Sahne Kıyafetiyle Yine Ortalığı Alev Alev Yaktı 🔥

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 1 Mayıs Açıklaması: "Taksim Uygun Değildir"
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
YORUMLAR

Helal olsun gülşen.. Kadın resmen tek başına şeriata direniyor.

30.01.2022

Kadın gündem yaratıyor yetmiyor, adı unutulmuş kıyıda köşede kalmış ünlülerin hatırlanmasını sağlıyor oda yetmiyor ülkedeki ekonomi, adalet vs tüm sıkıntıları unutturuyor daha ne yapsın bu Gülşen size eyy koyunlar. Gülşen in umurunda değil şeriat cumhuriyet felan gülşen ekmeğinde kardeşim

29.01.2022

Esin seni zorda bırakmaz ama eski kocasının soyadını kullanır.

29.01.2022

Ya kadının kendi sahnesi, istediğini giyer. Ayrıca burası Türkiye değil, burası Gülşen’in konser alanı ve kendi sahnesi. Onu seven ve izlemek isteyenler gidiyor.

TÜM YORUMLARI OKU (13)