Gülşen’in Avukatından Açıklama: ‘Yasaların Adil ve Eşit Uygulanmasını Beklerdik’

Şarkıcı Gülşen, dört ay önce bir konser sırasında yaptığı açıklamalar sebebiyle bu akşam saatlerinde çıkarıldığı mahkemede tutuklanmıştı. Gülşen’in avukatı Emek Emre, tutuklama talebine tepki gösterdi.

Gülşen’in tutuklanma haberine dair tüm detayları sizlerle paylaşmıştık;

Gülşen Hakkında Tutuklama Kararı Çıktı!

‘Ortada bir suç yok’

Şarkıcı Gülşen'in Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmasının ardından avukatı Emek Emre adliye önündeki meydanda basın mensuplarına açıklama yaptı. 

Emre, “Hepinizin duyduğu üzere çok üzücü bir şekilde Gülşen Hanım tutuklandı. Şunu belirtmek istiyorum avukatları, ailesi, kendisi ve hepimiz çok üzgünüz. Burada müvekkilim Gülşen hepimiz gibi Türk vatandaşı. Türkiye bir hukuk devleti, yasaların müvekkilim içinde adil ve eşit bir şekilde uygulanmasını beklerdik. Kanaatimizce müvekkilimin işlemiş olduğu bir suç bulunmamaktadır. Bu suçun alt ve üst sınırlarına baktığımızda tutuklama tedbiri çok uygunsuz olmuştur. İnanıyoruz ki usul ve yasaya aykırı olan bu karar itiraz sonucu kaldırılacaktır. Yarın sabahtan ilgili mercilere itirazda bulunacağız konunun da takipçisi olacağız. Kendisi gayet güçlü durumda, tabi ki üzgünüz böyle bir karar çıkmasını beklemiyorduk. İsnat edilen suç ve cümleye bakıldığı zaman eleştirilsel boyutları olabilir. Ben bir hukukçu olarak isnat edilen suçun gerçekleşmediği kanaatindeyim hukuken. Fakat savcılık ve sulh ceza makamları farklı değerlendi. Tutuklama tedbirinin orantısız olduğunu düşünüyoruz' dedi.

Bu haber de ilginizi çekebilir

Gülşen İmam Hatipliler İçin Ne Dedi, Neden Tutuklandı?

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
25.08.2022

Yargının geldiği hal anlaşılır gibi değil. Acaba Gülşen ''sürtük'' deseydi aynı muamele ile karşılaşır mıydı? Ayrıca haftalardır, aylardır Sedat Peker birileri hakkında açık açık, şahitli ispatlı şeyler söylüyor. Bu yürekli savcıların neden sesi çıkmıyor, neden duymamazlıktan geliyorlar?

25.08.2022

Gündem değişti+İktidar oy topladı+Gülşen bedava reklam yaptı. Bizim kazancımız?

Bir taraf var ne söylerse söylesin hiç ceza almayan, bir de bastırılan hakkı yenen taraf var biraz kızıp olanlara iki laf etsen yaka paça hapse atılıyorsun, cezalandırılıyorsun. Vallahi ben yıldım ! Koca ülkeye sürtük, çürük derlerken; ana muhalefet partilerine sırf muhalif oldukları için asılsızca vatan hainleri denirken şu duyarlılık, savcılar polisler neredeydi ?!? Cinsel İst*smarcılar şartlı tahliye edilirken, yıllarca kürsülerden halka çapulcu denirken Gülşen tutuklanıyor iki kelam etti diye. Saçmalık! Güzel gündem değişti, enflasyon& mafya babasının yeni twitleri unutuldu... Sus sus usandım beh!!

25.08.2022

Milyonlarca insana sapık demiş hala ortada suç yok diyor,gülşen zaten tahliye olucak ama saçları akarıncamı olur kamburu çıkıncamı bilemem.

26.08.2022

Senin reisin de milyonlarca kadına SÜRTÜK dedi, onunki suç değil mi ampul beyinli?

TÜM YORUMLARI OKU (11)