Gülşen İçin Kritik Gün

İmam hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle hakkında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan Gülşen'in bugün tutukluluğuna itiraz talebi karara bağlanacak.

İmam hatiplilere yönelik sözleri nedeniyle tepkilerin odağında yer alan şarkıcı Gülşen, geçen hafta perşembe günü tutuklandı. Şarkıcının avukatı Emek Emre, Gülşen'in cezaevine girmesinin hemen ardından tutukluluk durumuna itiraz etti. Verilen 3 günlük süre doldu, mahkeme bugün dilekçeyi karara bağlayacak.

T24'te yer alan habere göre, yapılan tutukluluğa itirazı değerlendirmesi beklenen mahkemenin vereceği karar başta avukatları olmak üzere herkes tarafından merakla bekleniyor. Mahkeme itirazı yerinde bulup Gülşen’in tahliyesine karar verebilir.

Popüler İçerikler

Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
29.08.2022

Kamuoyuna sempatik görünmek için salıverecekler zaten rüşvet skandallarını ancak böyle ört bas edebilirler.

29.08.2022

Sanki çıkarmazlarsa daha çok Gülşen tartışılır gibi geliyor. Bu da iyi bir kamuflaj. Endişeleniyorum çünkü küçücük çocuğu var. Umarım sizin dediğiniz gibi olur.

29.08.2022

kararın olumsuz olaçağini düşünmüyorum, yani çıkar.. çünkü tersi olursa adaletle işleri olmadığının kanıtı olur, ki bununla alakaları olmadığını coğumuz biliyorda, işte göz boyamaca olsun😉 ha birde tabi gündemdeki asıl sorunları örtbas etme😏

Karar bellidir çoktan telefon gitmiştir. Ülkeyi kabile devletine çevirdiniz amk sizin.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ