MEB'den Gülşen'e Hukuki Süreç! İktidara Yakın Medya Yazmıştı: Gülşen Gözaltında

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, şarkıcı Gülşen hakkında soruşturma başlattı. Gülşen'in kolluk görevlilerince mevcutlu bir şekilde Cumhuriyet Başsavcılığı'nda hazır edilmesi talimatı da verildi. İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah ve Hürriyet gazeteleri şarkıcı Gülşen hakkında gözaltı kararı verildiğini duyurdu. Gözaltı kararı 15.18'de Anadolu Ajansı taratından teyit edildi. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı, ayrıca bir imam hatip mezunu ile ilgili 'İmam hatipte okumuş, sapıklığı oradan geliyor' sözlerinin ardından hakkında soruşturma başlatılan şarkıcı Gülşen hakkında hukuki süreç başlattı.

''Ötekileştirici sözlerin sarf edilmesi asla kabul edilemez''

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), şarkıcı Gülşen'in bir imam hatip mezunu ile ilgili sözleri gerekçesiyle hukuki süreç başlattı.

Konuya ilişkin Bakanlık'tan yapılan yazılı açıklamada, 'Bir şarkıcının, konserinde imam hatip liselerimizi itham ederek bu camiaya yönelik hakaret ve iftira içeren sözlerinden dolayı kendisini kınıyoruz. Kuruluşundan bu yana ülkenin milli ve manevi değerleriyle nesillerin yetiştiği bu kurumlara veya herhangi bir okul türümüze ya da bu okullarımızda eğitim gören öğrencilerimize yönelik aşağılayıcı ve ötekileştirici sözlerin sarf edilmesi asla kabul edilemez. Bakanlığımızca söz konusu şarkıcının hakaret ve iftira içeren bu sözlerinden dolayı hukuki süreç başlatılmıştır' denildi.

Önce gözaltı dediler sonra 'mevcutluya' çevirdiler

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da Gülşen’in verdiği konser sırasında bir imam hatip mezunu ile ilgili sarf ettiği, 'İmam hatipte okumuş, sapıklığı oradan geliyor' sözleri üzerine soruşturma başlatmış, Gülşen'in kolluk görevlilerince mevcutlu bir şekilde Cumhuriyet Başsavcılığı'nda hazır edilmesi talimatı vermişti.

Ne olmuştu?

Kıyafetleri üzerinden gerici çevrelerce sık sık hedef alınan şarkıcı Gülşen, nisan ayında verdiği bir konserde sarf ettiği sözlerin sosyal medyaya düşmesinin ardından yeniden gündem olmuştu.

Görüntülerde Gülşen’in bir kişi hakkında, “İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor” dediği duyuluyor.

Tercih ettiği sahne kıyafetleri ve sahnede yaptıklarıyla her zaman gündem olmayı başaran Gülşen, bu sefer ise kurduğu cümle ile gündem oldu. Gülşen'in sahnede kurduğu 'İmam Hatip okumuş, sapıklığı oradan geliyor' cümlesi ortalığı fena halde salladı! Twitter gündemine bomba gibi düşen Gülşen hakkında soruşturma açıldığı ortaya çıktı!

Gülşen'in 30 Nisan'daki Konserinde İmam Hatipliler ile İlgili Kurduğu Cümle Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR
25.08.2022

Ya ben hiçbir katilin bir Tecavüzcünün bu şekilde polislerle savcılığa götürüldüünü görmedim!!!!!!!!!!!

25.08.2022

Mükemmel tespit 👏

sapıkları da aldınız mı peki?

Kadınları, Dövmesi olanları, ibadet etmeyenleri hedef gösteren imam müsveddesine de Halil Konakçıya da soruşturma açılmadı. Diyanetten ihraç edilmedi.

nasıl da zorlarına gitmiş. öte yanda kadınlar, çocuklar taciz ediliyor sesleri çıkmıyor. hepiniz geberip gidersiniz umarım soysuzlar.

TÜM YORUMLARI OKU (87)