Gülse Birsel'in 'Yılbaşı Gecesi' Filminin Görenlere Fenalıklar Geçirten Afişine Gelen Komik Tepkiler

Gülse Birsel'in Disney Plus'ta yayınlanacak yeni filmi Yılbaşı Gecesi, yakın bir zamanda geliyor!

Pandemi sırasında bir sitede yaşanan bir yılbaşı gecesindeki olayları konu edinecek filmin kadrosu ise dolu dolu. Başrolde filmin senaristi Gülse Birsel'in yer aldığı Yılbaşı Gecesi'nde, Şebnem Bozoklu, Alina Boz, Cengiz Bozkurt, İrem Sak, Alican Yücesoy, Serkan Keskin, Boran Kuzum, Büşra Pekin ve Ayta Sözeri gibi oyuncular da var.

Gülse Birsel'in yeni filmi Yılbaşı Gecesi'nden bugün bir afiş de yayımlandı.Bu afiş o kadar karmaşıktı ki komik tepkiler de gecikmedi tabii. 😂

Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Aile Arasında gibi birçok komedi yapımın yazarı olan Gülse Birsel'in Disney Plus'ta yayınlanacak yeni filmi Yılbaşı Gecesi geliyor.

"Yılbaşı Gecesi filminin konusu ne olacak?" diyecek olursanız...

Film, pandemi sırasında bir sitede yaşanan bir yılbaşı gecesindeki olayları konu edinecek.

Yılbaşı Gecesi filminin kadrosu ise dolu dolu. Başrolde filmin senaristi Gülse Birsel'in yer aldığı Yılbaşı Gecesi'nde,

Şebnem Bozoklu, Alina Boz, Cengiz Bozkurt, İrem Sak, Alican Yücesoy, Serkan Keskin, Boran Kuzum, Büşra Pekin ve Ayta Sözeri gibi oyuncular yer alacak.

30 Aralık 2022'de Disney Plus'da yayınlanacak filmden bugün bir afiş de geldi.

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Siz Gülse Birsel'in yeni filmi Yılbaşı Gecesi hakkında ne düşünüyorsunuz peki? Buyrun yorumlara!

İlginizi çekebilir:

Son Dönemin En Popüler Dizisi: Tam 85 Ülkede En Çok İzlenen Netflix Dizisi Belli Oldu!

👇

Dizi ve Filmlerle İlgili Attıkları Keyifli Tweetlerle Hepimizin Neşesini Yerine Getiren Kişiler

👇

Netflix'in Gizemlerle Dolu Yepyeni Yapımı "1899" Dizisinde Tüm İzleyicileri Dumur Eden Ayrıntılar

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
Araları Kötüydü: Survivor'a Giden Demet Akalın, Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Konuştu!
YORUMLAR
30.11.2022

ulan izlemeden görmeden nereden anladınız komik mi değilmi birsürü saçma sapan eleştiri gelmiş ne düz adamlarsınız be. ben gayette merak ediyorum , gülse birsel e çok gülüyorum bu ü kenin gelmiş geçmin en iyi komedisi avrupa yakasını ortaya koymuş bir senarist o

01.12.2022

çünkü Avrupa Yakası'ndan sonra yaptıkları yapacaklarının teminatı gibi bir durum oluştu. Düzlük ya da sığlık değil bu mesele.

30.11.2022

Yeryüzünde bizim milletimiz kadar ön yargıya tapan başka bir millet var mı ? Sanmıyorum. Yaw bi filmi izleyin ondan sonra yerden yere vurun ya da çok beğenin. Ha filmin hikayesini bilmeyenler için... Birbiri ile hiç alakası olmayan, farklı hayat tarzlarının yılbaşı akşamını mecburen beraber geçirmeleri sonunda olacakları anlatıyor. Afişin bu kadar kabalık ve alakasız olmasının sebebi bu olabilir mi acaba ? Ya da daha iyisini siz yapın :D

30.11.2022

Gülse Birsel'i çok başarılı bulan ve takdir eden biriyim. Ancak neredeyse her filminde aynı oyuncu kadrosu aynı espriler aynı giriş gelişme sonuç olması biraz kalitesini bozuyormuş imajı veriyor. Gönül ister ki biraz daha özgün işler çıkarsınlar ama sonuçta bu ülkenin izleyicisi bu topraklardan çıkan neyi beğenmiş ki dimi.. yapıştır gitsin.

30.11.2022

Gülse Birsel, sadece Avrupa Yakası'nda iyiydi ki orada diziyi taşıyan 3 önemli oyuncu Ata Demirer, Burhan Altıntop ve bana göre Hümeyra idi. Kaldı ki yeni yeni anlıyoruz, oradaki konuların çoğunu yabancı sit-com dizilerden uyarlamış. Sonrasında yaptığı tüm işler neredeyse istisnasız kötü. Yalan Dünya kötü, Jet Sosyete kötü, Aile Arasında eh.

TÜM YORUMLARI OKU (31)