Gülse Birsel'in Sözlerinden Sonra Bir X Kullanıcısının Avrupa Yakası'na Dair Söyledikleri Tartışma Konusu Oldu

Gülse Birsel'in Vural Çelik'in ölümünün ardından dile getirdiği sözler geçtiğimiz günlerde gündem olmuştu. Birsel'in sözlerinin ardından Avrupa Yakası'nın bir daha asla eskisi gibi izlenemeyeceğine dair yorumlar sosyal medyada uçuşmuştu. İşte o tespitlerden biriyle karşınızdayız.

Avrupa Yakası'nda Kubilay ve Gülenay Peynircioğlu karakterleriyle tanınan Vural Çelik 17 Ekim'de hayatını kaybetmişti. Vural Çelik'in vefatının ardından odak noktası ünlü oyuncunun dizi dünyasına küskünlüğü, yalnızlığını paylaştığı videolar ve tabii Gülse Birsel ile yıllar önce bozulan arkadaşlıkları olmuştu.

Gülse Birsel'in ünlü oyuncunun cezanesine katılmaması, hatta arkasından dile getirdiği sözler sosyal medyada epey tepki toplamıştı. Öyle ki şu an pek çok kişi Gülse Birsel'e kızgın ve kendilerince tepkilerini bir yerlere yöneltiyorlar.

Tepkinin yöneldiği noktalardan birisi de televizyon dünyamıza damga vuran Avrupa Yakası dizisi. Sosyal medyada pek çok kullanıcı bu olaylardan sonra diziyi bir daha aynı gözle izleyemeyeceğini dile getiriyor. İşte o yorumlardan biriyle karşınızdayız.

X/Twitter'da @hayircanimhayir adlı bir kullanıcı, "Sizi bir daha asla aynı samimiyet ve duyguyla izleyemeyeceğim gerçeği... Gülse 20 yıllık dizinin safe placeliğini nasıl bir günde bitirdin anlatsana" diyerek çıkıştı. Bu arada Türkçesini yazalım, safe place 'güvenli bir yer' demek. Türkçesi varken yabancı kelime kullanmaya gerek yok.

twitter.com

Kullanıcının bu yorumuna hem destekleyen hem de eleştiren yanıtlar geldi:

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Bunlar da İlgini Çekebilir

Vural Çelik'e Vedası Tepki Çekmişti: Caner Özyurtlu’nun Gülse Birsel İçin Yaptığı Yorum Yeniden Gündem Oldu!
Yeşim Salkım, Vural Çelik'in Ölümünün Ardından İğneyi Televizyon Sektörüne Batırdı!
Erken Yaşta Hayatını Kaybeden Vural Çelik'in 25 Yıl Önceki Tiyatro Sahnesi Tekrar Akıllara Geldi

Popüler İçerikler

Türkiye’nin Konuştuğu Savcı: Yenidoğan Çetesi Skandalını Ortaya Çıkartan Savcı Yavuz Engin Kimdir?
Yenidoğan Çetesi Mağduru Annenin Kan Donduran Sözleri: “Bebeklerin Çığlıklarını Unutamıyorum”
Arka Sokaklar, Narin Güran Olayını İşleyerek İzleyiciden Tam Not Aldı
YORUMLAR
22.10.2024

Gülse Hanım’ı çok sevdiğim için o laf sokmalı veda yazısını hiç yakıştıramadım. Yeri ve zamanı değildi. Adam daha dün ölmüş, gitmiş hem kendini savunuyor hem ayar vererek yeni ölmüş birini yeriyorsun. Bu neyin hırsı adam toprak altında, ailesi perişandır. Hiç yakışmadı, hiç.

22.10.2024

Rowling neyi batırdı anlamadım ya neyse

22.10.2024

Ölenin arkasından konuşulmaz. Gülse burada, Vural'ın yaptığı rolden çıkınca alınganlığından gerçek mizancından bahsetmiş. Kel olur sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü olur hesabı övgü methiye beklemişler kadından, o iş öyle değil diye açıklamış kadıncağız ne var bunda. İş yapmak kolay değildi demiş. Karakteri mizacı alıngan, kendi kendine küsen, sonra yine kendi kendine barışma hediyesi (şaka ile karışık denilene göre) isteyen muzip hassas bir karakter olduğundan bahsetmiş. Kamera önü ile arkasından bahsetmiş.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ