Gülmekten Kendinizi Alamayacağınız Anne-Oğul Arasında Geçen Birbirinden Komik 24 Diyalog

Belli yaşa kadar anneler oğullarına, oğullar da annelerine düşkün olur. Kızlar için babaları ne kadar ilk aşksa, erkekler için de anneleri en büyük aşktır. Anne kız ilişkisinden farklı değildir anne oğul ilişkisi. Hele ki insanlara duyarlı bir anneniz varsa, verdiği tavsiyeler size çok şey katar.

Ekşi Sözlük'te açılan anne oğul diyalogları başlığı altında anlatılan 24 kişinin bu diyalogları gerçek anlamda gülme krizine girme nedeni.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

Popüler İçerikler

Fatih Erbakan'dan Devlet Bahçeli'yi Kızdıracak Sözler: "Dedem Yaşında İnsan"
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Akılalmaz Olay: Sadece 2.5 Ayda İki Kez Büyük İkramiyeyi Kazandı
YORUMLAR

Bu muhabbetlerden genelleme yaparsak , analarımızın özellikle erkek çocuklarını hangi zihniyetle yetiştirmiş olduklarını az çok görüyoruz. İnsan olmayı insanca davranmayı öğretin sadece insana değil tüm doğaya, kılıbık olacak diye korkmasanız bundan daha önemli şeyler var hani...

13.11.2016

ekşisiz mizah yapılmıyor. amk sitesi zaten porno ve çalıntı mizah sitesine döndü. nerede o "bir şeyler öğrenmek için" geldiğimiz eski onedio.

Pasif Kullanıcı
13.11.2016

"Yere basma" olayını çözdüm ben,küçükken ben de pasaklı mı diyeyim,erkek gibi kız çocuğu muydum diyeyim,eve toz toprak içinde gelirdim. Yere basma halıya basma demekmiş. Beton kısımlardan,parmak uçları üzerinde banyo yolu tutulacak,yere basmamış oluyorsunuz :)))

TÜM YORUMLARI OKU (24)