Güle Güle Efsane: Paul Walker'ın Hızlı ve Öfkeli'deki Aracı Nissan Skyline GT-R R34 Rekor Fiyata Satıldı!

Hayatını kaybeden ünlü oyuncu Paul Walker'ın Hızlı ve Öfkeli'de kullandığı efsanevi araç Nissan Skyline GT-R R34, açık artırma sonucu rekor fiyata satıldı. İşte detaylar...

Bir zamanlar ünlü film serisi Hızlı ve Öfkeli hayranlarının hayallerini süsleyen konsept araç Nissan Skyline GT-R R34, rekor fiyata alıcı buldu.

Hızlı ve Öfkeli serisinde canlandırdığı Brian O'Conner karakteri, filmdeki unutulmaz sahneleri ve adrenalin dolu aksiyonu ile kalbimizi çalan Paul Walker'ın filmde kullandığı efsanevi aracı Skyline GT-R R34, ünlü oyuncunun aramızdan ayrılışının 10. yılında açık artırma ile satışa çıkmıştı.

Ünlü oyuncu Paul Walker'ın serinin ilk filminde kullandığı efsanevi otomobil, geçtiğimiz günlerde açık artırmaya sunulmuştu.

Ünlü oyuncunun canlandırdığı Brian O'Conner'ın cesur ve özgüvenli karakteri ile özleştirilen otomobil, geçtiğimiz hatalarda satışa çıkmasının ardından İngilrere merkezli Bonhams müzayede evinde satıcısını buldu. Popüler otomobil beklentilerin üstünde bir bedel ile uğurlandı.

Film çekimlerinden sonra hükümet tarafından el koyulan ardından Avrupa'ya götürülen aracın açık artırma süreci yaklaşık 1 ay sürdü.

Jantlarından egzozuna kadar sevilen oyuncu Walker'ın seçimleri ile tasarlanan otomobil, Japonya'dan ABD'ye geliş sürecindeki problemlerden dolayı hükümet tarafından el koyulmuştu. Araç daha sonrasında ABD'den kurtuldu ve Almanya'da muhafaza edildi. Skyline GT-R, geldiğimiz noktada ise açık artırma usulüyle Brüksel'de sergilendi.

Efsanevi otomobil, bir ayın sonunda tam tamına 1.357 milyon dolarlık rekor satışıyla dudak uçuklattı.

Performansı, aerodinamik tasarımı ve agresif görünümüyle ünlü film serisinin hayranlarına, 'Keşke benim olsan...' cümlesini en az bir kez kurduran araç, 1.357 milyon dolarlık satışıyla kendi modelleri arasında en değerli otomobil olarak öne çıktı.

Rekor satışı sonrası tekrardan otomobil gündemine oturan aracın, eski sayılabilecek modeline göre güçlü özellikleri oldukça dikkat çekti.

Serinin 2001 yapımlı ilk filminde yer alan Skyline modeli, sahip olduğu özelliklerle o zamandan bu yana her zaman övgülerle bahsedildi. Dört tekerlekten çekiş sistemi ve güçlü motoruyla hayalleri süsleyen otomobil, 2.6 litrelik çift turbolu inline altı silindirli motoru sayesinde 280 beygirlik güç üretebiliyor ve performansıyla araba tutkunlarının beklentilerini fazlasıyla karşılıyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım...

İlginizi çekebilir:

Dünyada En Çok Tercih Edilen 10 Otomobilini Öğrenince Çok Şaşıracaksınız!
Influencer Olmak: Çağın Popüler Mesleklerinden Influencerlık Hakkında Merak Edilen Her Şey
Türk Mitolojisinde Tanrılar: Gökyüzünden Yeraltına
İstanbulkart Uygulaması Güncellendi! İşte Sevindiren Yenilikler

Popüler İçerikler

Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!