Güldür Güldür Show Yılbaşı Özel Konukları Belli Oldu: Yeni Yılda Show TV Ekranlarında Büyük Eğlence

Yılbaşını evde karşılayan vatandaşlar, televizyonda yayınlanacak yapımları merak ediyor. Yılbaşında TV ekranlarında birbirinden iddialı yapımlar yer alacak. Özellikle Show TV ekranlarında yayınlanacak Güldür Güldür Show, izleyenleri komediye doyuracak. Peki, Güldür Güldür Show yılbaşı özel konukları kimler? İşte Güldür Güldür Show’da yaşanacak ünlü yağmuru…

Show TV’de yayınlanan Güldür Güldür Show, ekranların en sevilen komedi programlarından biri olarak dikkat çekiyor. Komik skeçleriyle evlerde tiyatro havası yaşatan Güldür Güldür Show, yılbaşı özel bölümünde de birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak.

Güldür Güldür Show’da İki Efsane

Türk Sana Müziğini en özel seslerinden Emel Sayın ve Türk Halk Müziği’nin ustalarından Erdal Erzincan, yılbaşı akşamı Güldür Güldür Show ekranlarında olacak.

İkilinin şarkılarıyla renk katacağı programın bir diğer müzisyen konuğu ise son günlerde çıkış yapan pop müziği sanatçısı Buray olacak.

Eski Futbolcular Yeniden Ekranda

Güldür Güldür Show yılbaşı özel programına eski futbolcular damga vuracak. Hami Mandıralı, Tuncay Şanlı, Ümit Karan ve Olcay Şahan, Güldür Güldür Show’da hayranlarıyla buluşacak.

Kobra Murat da Programda

Güldür Güldür’ün efsane programı “Yaralı Show”, “Gerçek Kobra kim?” sorusunun cevabını arıyor. Bu programda Kobra Murat ve Kobra İbrahim'in kapışması izleyenlere kahkaha dolu dakikalar yaşatacak.

Show TV 31 Aralık Yayın Akışı: Show TV’de Bu Akşam Hangi Yapımlar Var?

Popüler İçerikler

Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış