Güldür Güldür Show Oyuncusu Onur Atilla ile Aşk Yaşayan Nez Okulu İçin Hayranlarından Yardım İstedi!

Son dönemde Onur Rüştü Atilla ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme gelen Nez, bu kez okulu için hayranlarından destek istedi.

Hepimizin Nez olarak tanıdığı ancak gerçek ismi Nezihe Kalkan olan ünlü şarkıcıyı mutlaka tanıyorsunuzdur. 2000'li yılların başında seslendirdiği 'Sakın Ha' şarkısı ile çıkış yapan ve kısa süre içerisinde yükselen Nez, son dönemlerde magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden bir tanesi.

Ünlü şarkıcının özellikle de aşk hayatı son dönemin en büyük gündemlerinden biri. Hatırlarsanız geçtiğimiz haftalarda 10 yıllık eşinden boşanma kararı aldığını duyuran Güldür Güldür Show oyuncusu Onur Atila ve Nez'in aşk yaşadığını öğrenmiştik.

Atilla'nın boşanmasının çok kısa bir süre sonrasında başlayan bu ilişki ihanet iddialarına neden olmuş, hem Nez hem Atilla bu iddiaları kesin bir dil ile yalanlamışlardı.

Şimdilerde ikili sessiz sedasız ilişkilerine devam ederken Nez, geçtiğimiz saatlerde yaptığı paylaşımı ile gündeme geldi. Psikoloji mezunu olduğunu ve Kriminal Psikoloji alanında doktora yaptığını açıklayan ünlü şarkıcı okulu için hayranlarından destek istedi!

İşte o anlar 👇🏻

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

TikTok Fenomeni Canbequit'ten Simge'ye Icardi Bedduası: "Allah Belanı Versin"
Ayrılık Hiç Yaramadı: Afra Saraçoğlu'nun Mahzun Bakışlı Son Pozları "Gözlerinin Feri Sönmüş" Dedirtti!
Bülent Ersoy "Tolgahan'ı Üzeni Ben de Üzerim" Diyen Serengil'i Yerden Yere Vurdu, Serengil'den Cevap Gecikmedi

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR
18.07.2024

"Ben sadece şarkıcı değilim, sandığınız kadar boş da değilim, akıcı İngilizce konuşuyorum ve bir de yüksek lisans derecem var, doktoramı da yapacağım." Evet, bunu demek istemiş. Yoksa kim doktorası için kaynak eser veya insan tavsiyesi ister ki böyle. Tebrik ediyorum, kendisini geliştirmiş bu güzel bir şey. Ama yani... Ne bileyim. Tamam boş değilsin.

18.07.2024

Daha neler göreceğiz bakalım 😂😂

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ