Güldür Güldür, Devlet Hastanelerinde 5 Dakikaya Düşürülen Muayene Süresini Tiye Aldı

Show TV’de yayınlanan mizah programı Güldür Güldür, devlet hastanelerinde 5 dakikaya düşürülen muayene sürecini mizahi bir dille ekranlara taşıdı.

Programda hastaların ve doktorların yaşadığı sorunlar 'Size ayrılan muayenenin sonuna geldik' başlığı altında mizahi bir dille anlatıldı.

Sağlık Bakanlığı, vatandaşların randevu alamama sorunu nedeniyle Merkezi Hekim Randevu Sistemi’ndeki (MHRS) aralığı beş dakikaya düşürmüştü. Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) ise muayene için en az 20 dakika ayrılmasını öneriyor. Söz konusu süre dişhekimliğinde 30 dakika. Skeçte beş dakikalık muayenenin imkansızlığı işleniyor.

Bu haberler de ilginizi çekebilir ⬇️

Hastanelerde Muayene Süresi 5 Dakikaya Düşürüldü, Hekimler ve Vatandaşlar Sosyal Medyada İsyan Etti
Twitter'da Bir Doktorun Kısıtlı Hasta Bakma Süreleri ile İlgili İsyanı ve Yaptığı Açıklamalar Hayrete Düşürdü!

Popüler İçerikler

Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
27.11.2022

Dünyanin en büyük saglik betonlari Türkiyede diyor Reis.Ama gelin görün ki doktor yok.Sehrin göbeginde Hastaneleri kapatip sehirden 25-30 Km uzakta yandas Hastaneler prim yapsin diye nevcut aktif hastaneleri kapatip personeli oraya yönlendirenler amaci Millete Hizmet degil yandaslara peskes cekmek icin her türlü zulme ortaktirlar.Onun icin 5 Dakika bile onlara göre cok fazla.Bunu iyiki 30 saniyeye indirmiyorlar.

27.11.2022

her yere devasa hastane binaları yaptılar ama içleri boş. hiç yakın zamanda gece acile gittiniz mi? en az 3 saat bekliyorsunuz. yada herhangi bir randevu almayı tek seferde başarabilen varmı? yada bir mr gününü 1 aydan önce alabilen ? ben horlama problemi için Yedikule gögüs Hastanesi'ne başvurdum bana uyku testi için 13 ay sonrasına gün verdiler.

27.11.2022

İlaç alerjim vardı acile gitmiştik bir saat sıra bekledik titreye titreye gitmiştim anafilaksi olma ihtimalim vardı ona rağmen iplenmedim. İki-üç saat sonra serum takıldı, takılan serum işe yaramadı üstüne elim kolum morarmaya başladı tedaviyi yarıda kestiler ne yapıcaz dedik yapacak bir şey yok dedi doktor. Sonra özel hastaneye gitmiştik orada çok güzel müdahale ettiler. Cidden paran varsa yaşıyorsun

27.11.2022

Trajikomik..Nerden tutarsan elinde kalıyor memleket.

Pasif Kullanıcı
27.11.2022

bizim millet kadar devletini kotuleyen bir millet yok herhalde

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ