Gülçin Ergül'den Trafik Kazasında Kaybettiği Sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı ile İlgili Duygu Dolu İlk Paylaşım

Dün gerçekleşen trafik kazasında erkek arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı'yı kaybeden Gülçin Ergül, bugün ilk kez bir paylaşımda bulundu. Gülçin Ergül'ün sevgilisiyle yaptığı ilk paylaşım, herkesin gözlerini doldurdu.

Hepsi grubuyla tanıdığımız Gülçin Ergül, dün Balıkesir'de kötü bir trafik kazası geçirdi. Kazada Ergül'ün erkek arkadaşı Erdal Şeyda Lafçı hayatını kaybetti.

Gülçin Ergül kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Kötü hava koşulları sebebiyle aracın kayarak tır dorsesine çarptığı da gelen bilgiler arasında.

Gülçin Ergül ve Erdal Şeyda Lafçı, 6 yıllık arkadaşlıklarını aşka dönüştürmüşlerdi ve her fırsatta mutlu olduklarını dile getiriyorlardı.

Tedavisi süren Gülçin'den bugün kaybettiği erkek arkadaşıyla ilgili duygu yüklü ilk paylaşım geldi.

Ne denir ki? Gülçin'e sonsuz sabırlar diliyoruz...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Sevgilisini Kaybeden Gülçin Ergül'ün Bir Ay Önce Yayınlanan Yeni Klibindeki Kaza Sahnesi Gerçek Oldu!
Gülçin Ergül'ün Hepsi Grubuyla Ayrılışından Sevgilisini Kaybettiği Döneme Kadarki Hayatından Küçük Bir Özet

Popüler İçerikler

Bozdoğan Kemeri'ndeki Polis Barikatına Sosyal Medyadan Gelen İlk Tepkiler
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan'dan İş İnsanlarına Çağrı: Ali Erbaş İçin Araba İstedi
YORUMLAR

Ulan bu insanlar sosyal medyadan bişeyler paylaşmak için fırsat mı kolluyorlar? Bu durum sadece bana mı anormal geliyor acaba.

14.12.2021

o benim meleğimdi, hep öyleydi yazsaydı samimi gelirdi. ama onunla konuşuyor gibi yazarak bizlere paylaşmasında bi terslik var ya :( bunu çoğu kullanıcı yapıyor. Geçende ölen kedisiyle konuşuyor gibi paylaşan bi youtuber vardı. Nasıl normal buluyorlar bu diyalog şeklini akıl alır gibi değil

14.12.2021

Acı çektiğin o an aklına gelen ilkler arasında sosyal medyadan paylaşım yapmak mı oluyor? Köpeğim öldüğünde ilk haftalar yemek yiyememezlikten hastaneye kaldırılmıştım.Çoğu ünlülerde ilk öldüğü andan itibaren acısını sosyal medyaya dökme huyu var.Neyse Allah rahmet eylesin yine de

14.12.2021

Yav arkadas ben kedimi kaybettigmde 2 hafta kendime gelemedim birak sosyal medyayi telefonu elime almadim üzüntüden. ilginc cok ilginc

TÜM YORUMLARI OKU (13)