Gülbin Tosun Hakkında 'Hakaret' ve 'Tehdit' Şikayeti

Antalya'da, sahipsiz köpeklerden kaçarken kamyonun altında kalarak hayatını kaybeden 10 yaşındaki Mahra Melin Pınar'ın annesi, sosyal medya paylaşımı nedeniyle FOX TV'de haber sunan Gülbin Tosun hakkında savcılığa şikayette bulundu.

Anne Derya Pınar, Serik ilçesindeki evinde gazetecilere yaptığı açıklamada, sosyal medya hesabından sahipsiz sokak köpeklerinin toplatılmasını isteyerek, 'Siz asıl evlatlarımızı rahat bırakın. Sizin yüzünüzden mezarda bile rahat yok, işedikleri için kuruyor diktiğimiz ağaçlar. Mezarı alçak olanların üstünü kazıyorlar. Mezarda bile rahat yok mezarda' paylaşımında bulunduğunu belirtti.

FOX TV Sunucusu Gülbin Tosun'dan Tepki Çeken Cevap: 'Arsız Sefil'

"hakaret" ve "tehdit" suçlarından şikayet

FOX TV'de hafta sonu ana haberleri sunan Gülbin Tosun'un kendisine yanıt olarak 'Senin peşindeyim, yarın geliyorum. Arsız sefil' yazdığını aktaran Pınar, gelen tepkiler üzerine Tosun'un paylaşımı sildiğini kaydetti.

Anne Pınar, 'Hakkımızı savunurken, çocukların yaşam hakkını savunurken haber bülteni sunan, tarafsız olması gereken bir insanın bu şekilde hakaret etmesi beni çok sarstı. Çünkü biz gazetecilerin tarafsız olmaları gerektiğini düşünürüz. Neden bu kadar sinirlendiğini bilmiyorum. Bir taraf olacaksa eğer çocuktan taraf olmasını, çocukların yaşam hakkını savunmasını isterdim' diye konuştu.

AA'nın aktardığına göre Pınar, avukatı aracılığıyla Serik Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak Gülbin Tosun hakkında 'hakaret' ve 'tehdit' suçlarından şikayette bulunduklarını bildirdi.

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
YORUMLAR
24.05.2022

Ben anlamadım neden böyle bir şey demiş ki kadın ne yazmış da bu lafı haketmis onu anlamadim kadın kendi acisiyla sitem ediyor talepte bulunuyor sana ne oluyor yani ne demeye müdahil oluyorsun üstelik acılı bir anneye bu sözleri yazarken hiç mi vicdanın sizlamadi

24.05.2022

bu kadın hayvanlara insanlardan daha çok önem veriyor söylemlerinden anlaşılıyordu bir vatandaşa böyle hakaret etmesi ve o vatandaşın kızını kaybetmiş olması gerçekten içler acısı kovulması gerekiyor şartsız koşulsuz Atatürk gibi değerlerin , çağdaş düşüncelerin arkasına sığınarak pis ruhlarını gizleyemezler biz yemeyiz bu numaraları haber sunmasını da beğenmiyoruz zaten robot gibi sunuyor belliydi duygusunun olmadığı duygusuz seni ...

24.05.2022

Isi geregi TV ekranlarindaki tiplerle muatap olan bir ogrencim vardi. HOCAM, AZICIK SOHRET OLANIN GOTU KALKIYOR, KULISTE GORSENIZ O CICI BEYLER BAYANLAR TAM CIRKEF CANAVAR DEMISTI. Hakli galiba. Bu haberde bahsi gecen tv sunucusuna Allah evlat acisi yasatarak ders vermesin...Kinadigin basina gelir derler...gelmesin... Kadina degil evlada uzulurum cunku.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ