Gülben Ergen'den Dikkat Çeken 'Seçim' Paylaşımı: 'Oy İçin Çırpınan Hiçbir Reklamı Görmek İstemiyorum'

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 ilde büyük yıkıma yol açarken, 49 bin 589 kişi ise yaşamını yitirdi. Şarkıcı Gülben Ergen, sosyal medya hesabından seçim dönemine ilişkin dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Afet bölgelerine anaokul yaptırmak için yardım kampanyası başlatan Gülben Ergen, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda seçimleri hatırlatarak şu ifadeleri kullandı:

"Seçimler, mitingler, sokak arası afişler, bangır bangır siyaset, parti, oy için çırpınan hiçbir reklamı görmek istemiyorum. Bu büyük reklam meblağı insanların kalıcı barınmalarına, çocuklara kullanılsın. İnsanlar sadece oy vermelerinin önemi ve değeri konusunda bilinçlendirilsin."

Gülben Ergen, geçen günlerde de Instagram hesabından yaptığı paylaşımda normalleşme sürecine tepki göstererek "Ben sizin yediğiniz, içtiğiniz, gezdiğiniz, giydiğiniz paylaşımlarınızdan nefret ediyorum" demişti.

Hadise'den Dikkat Çeken 'Deprem' Paylaşımı: 'Hala İçim Yanıyor, Normale Dönmek Nedir?'

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
21.03.2023

Kandıramazsın beni

21.03.2023

Yapan da yok zaten kimse etrafta bangır bangır otobüslerini dolaştırmıyor reklam yapmıyor yapmayacak da azcık dinleseydin milleti zaten kimsenin yapmama kararı aldığını duyardın

21.03.2023

gülben bacı ya bak sen istemiyorum diyor sırf gündem olmak için yoksa bu seçimin herkes için ne kadar önemli olduğunu biliyor belki de tarafı belli

TÜM YORUMLARI OKU (8)