Gülben Ergen'den Bildiğinizi Unutturacak Sözler: 'Gözünüz Ağrıyınca Göz Doktoruna, Kalbiniz Ağrıyınca da Ruh Doktoruna Gidersiniz'

Gülben Ergen, Şubat ayında BloombergHT’de Aslı Şafak ile İşin Aslı programında sarf ettiği sözleri ile sosyal medyada gündem oldu. Gülben Ergen o programda “Dişiniz ağrıyınca diş doktoruna, gözünüz ağrıyınca göz doktoruna gidersiniz, kalbiniz ağrıyınca da ruh doktoruna gidersiniz. Ya da ayağınızda dizinizde kemiklerinizde bir sorun varsa ortodontiste gidersiniz” diyor.

Popüler İçerikler

Bomba İddia! Şevket Çoruh "Emekli Oldum" Dediği Arka Sokaklar'a Geri mi Dönüyor?
Melike Şahin'in Katıldığı PES Programında Zeynep Bastık'ın Lan Şarkısı Övülünce Tadı Kaçtı
Araştırmaya Göre, Erkeklerin Evlendikten Sonra IQ Seviyeleri Büyük Oranda Düşüyor
YORUMLAR
23.07.2020

“Dişiniz ağrıyınca diş doktoruna, gözünüz ağrıyınca göz doktoruna gidersiniz, kalbiniz ağrıyınca da ruh doktoruna gidersiniz." Buraya kadar abartilacak, haber olacak bir durum yok. Asil problem 4. benzetmede geliyor, "ayağınızda dizinizde kemiklerinizde bir sorun varsa ortodontiste gidersiniz” . Ortodonti degil, ortopedi olacak dogrusu. Ha insanin dili surcebilir aman aman bir durum yine yok. Komik olan bir baska durum ise bu videodaki sikintinin asil kaynagini anlamayan editor arkadas basliga ilk 3 benzetmeyi koymus, tam da problemin yasandigi sozu es gecmis :)

23.07.2020

para sadece fakirliği alır eşşeklikte cahillikte baki kalır

23.07.2020

Ortodonti diş için değil miydi la?

TÜM YORUMLARI OKU (7)