Gülben Ergen'den 15 Gündür Kayıp Olan Narin Haberlerine Getirilen Yayın Yasağına Müge Anlı Üzerinden Tepki

15 gün önce kaybolan Narin Güral hakkındaki gelişmeleri yakından takip etmesi beklenen Müge Anlı geçtiğimiz günlerde başlayan yeni sezonu yayın yasağı yüzünden konuyu işleyemeyeceğini belirterek açmıştı. İlk günden bu yana olayı yakından takip eden Gülben Ergen yine tepkisini ortaya koydu.

Diyarbakır'da kuran kursu çıkışı kaybolan Narin Güran'dan 15 gündür haber alınamıyor. Türkiye'nin gündemine oturan olayla ilgili tepkiler ise büyümeye devam ediyor.

Haluk Levent, Demet Akalın ve Gülben Ergen sanat dünyasının en çok ses çıkartan ünlülerinden olmaya devam ederken özellikle Ergen'in attığı tweetler gündeme yerleşiyor.

Narin'in Kur'an kursundan çıktıktan sonra kaybolduğu detayını vurgulamasıyla birlikte bir sosyal medya kullanıcısı ile kavgaya tutuşan Ergen'in o cevabı ise gündeme oturmuştu.

Detaylardan burada bahsetmiştik 👇

Gülben Ergen'in 'Narin'i Bulun' Çağrısında Kur'an Kursu Detayına Takılan Kullanıcı İllallah Ettirdi!

Yeni sezona başlamasıyla Narin'i bulması beklenen Müge Anlı'nın "Diyarbakır'da kaybolan Narin ile ilgili konuyu ele almamı bekliyordunuz. Ancak, yayın yasağı nedeniyle bu konuyu detaylı bir şekilde irdeleyemedik. Yayın yasağı olmasaydı, Narin'in anne ve babası da stüdyomuzda olacaktı. Gelişmeleri ekran başından takipçilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz. Bunun da haberini vermiş olayım" ifadeleri ise tepki çekmişti.

Gülben Ergen, Münevver Karabulut davası gibi birçok dosyaya bakan ve gizemleri açığa kavuşturan Müge Anlı'nın yayın yasağı yüzünden bakamadığı Narin dosyasına tepki gösterdi.

Ergen, "Münevver Karabulut cinayetini ve daha nicelerini canlı yayında çözen, yıllardır başarısına gölge düşmeyen #MügeAnlı yayın yasağından dolayı Türkiye’nin ayağa kalktığı #Narin felaketini işleyemiyor. Akıllara zarar!" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir:

Ahu Tuğba'nın Vefatıyla Sarsılan Anjelik Annesinin Şüpheli Ölümü Hakkında Konuştu: Nuri Alço'ya Sert Çıkıştı!
Tahliye Gününden Bu Yana Kocasını Yalnız Bırakmayan Dilan Polat, Engin Polat'ın Duruşması İçin Dua İstedi!
Eski Sevgilisinin Ahı mı? İrem Derici'yi İki Kez Aldattığı Söylenen Cem Belevi Sahnede Düşeyazınca Dile Düştü

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
YORUMLAR
04.09.2024

Hayır kadın ne yapacak yayın yasağı olan bir olayı ele alıp kariyerini mi bitirsin. Tepkiyi Müge Anlı'ya değil direkt içişlerine verin zira yasaklayan kendileri. Yoksa Müge'nin olayın üzerine gideceğini ve mutlaka çözümleyeceğine inanıyorum kadın yeni sezona cinayet itirafıyla başladı ama bazen ne yazık ki onun da eli kolu bağlı oluyor. Yani Ergen Gürgen oturduğu yerde yanlış kişiyi eleştiriyor.

04.09.2024

kimse boş yapmasın yani o kadar kolay değil hiçbir şey kadın neler neler yaptı en yakından şahit oluyoruz yayın yasağı var diyor kadın

04.09.2024

ya bırakın ya Müge Anlı izin verildiği ölçüde olayları çözer Rabia Naz gibi durumlarda izin verilmeyince çözmez. Yani anlamıyorum adaleti sabah programlarında aramaya devam mı edeceğiz. İktidarla arasını açacak hiç bir konuya girmez Müge

04.09.2024

Ağzına kalemine sağlık,kadını ilah yaptilar,sanki bedavaya adalet dağıtan insanmış gibi.cozulmus dosyalar gelir,reytingler yapılır,kanalda ,kadında para kazanır o kadar.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ