Gülben Ergen Bekaret Sorusundan Sonra "Erkeğe İhtiyacınız Yok mu?" Sorusuna Verdiği Cevapla Gündemde

Gülben Ergen sosyal medyada kendine yöneltilen ilginç sorulara cevap vermeye devam ediyor. Daha önce 'bekaret önemli mi?' sorusuna cevap veren sanatçıya bu sefer de 'erkeğe ihtiyaç hissediyor musunuz?' sorusu yöneltildi ve bakın nasıl bir cevap geldi?

Gülben Ergen'i her ne kadar eskisi gibi televizyon ekranlarında göremesek de sosyal medyada aktif bir şekilde paylaşımlar yaptığını görüyoruz.

Hatta onun hayranlarının bir kısmı sadece sesini ve güzelliğini değil, ayaklarını da çok beğeniyor.

Instagram'da yaptığı soru cevap etkinliklerinde sık sık ayak fotoğrafı paylaşma isteklerine yer veriyor Gülben Ergen.

Sadece ayakları için oluşturulmuş bir hayran sayfası bile var. Neyse konumuz bu değil şimdilik :)

Daha önce de hayranlarının sorularını yanıtlayan sanatçıya bir bakirelik sorusu yöneltilmişti hatırlarsanız. Gülben Ergen'in cevabı da epey bir konuşulmuştu.

Şimdi ise bir hayranının "erkek ihtiyacı" sorusuna verdiği cevapla gündem oldu kendisi. (Sorunun tuhaflığına şimdilik girmiyoruz)

Soruyu yöneltenin kim olduğunu elbette bilmiyoruz ama atladığı çok önemli bir şey var bu kişinin: Unutmayın ki Gülben Ergen'e hiçbir şey olmaz!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Magazin Tarihinin Kirli Çamaşırlarını Bir Bir Ortaya Döken Şokopop'tan Ağızları Açık Bırakan Paylaşımlar
Erkeklerin Giydiği Donlara Göre Yapılmış Birbirinden Cuk Oturan Karakter Analizleri
Gördüğünüz Andan İtibaren Ömrünüzden 15 Yılı Çalıp Götürecek Birbirinden Acayip Görseller

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!
YORUMLAR
20.05.2022

evli olmayan ilişkisi olmayan dişi bünyeler için milletin beslediği o efsane merak😂 kardeşim kadın one night stand takılsa bunu çarşaf çarşaf sana mı yayınlayacak 3 oğlan anasısın diye topa tutacaksınız sonra😂

20.05.2022

Bu kadının düşünce yapısını çok seviyorum :) daha önce bekaret sorusu geldiğinde verdiği cevap için çok hakaret yemişti denilmedik şey bırakılmadı çok üzülmüştüm yorumlarına gelen cehaleti okuyunca fakat kendisi hiç birşey söylememişti

25.05.2022

Bekaret neden önemli olsun ki. Erkeler de takmıyor bu konuyu. Niye kadınlar taksın ki. Eskiden erkeklerde bir korku vardı. Cinsellik konusunda tecrübesi olan kadınlarla birlikte olduklarında, kadınların onları diğerleri ile karşılaştıracaklarını düşünürlerdi. Kompleksleri vardı, bu nedenle Ata erkil toplumlarda bekaret kavramı oluşturulmuş, kızların cinsellik konusunda tecrübe sahibi olmaması için baskı uygulanmaya başlanmıştı. Şimdi erkekler eskisi gibi kompleksli değil, saçma sapan korkular nedeniyle kadınlara baskı yapmıyorlar. Ülkenin bazı bölgelerinde bu hala bir sorun ama.... yavaş yavaş tutucu erkekler de bu komplekslerinden kurtulacak.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ