Grosskreutz: "Sahada Olup Arkadaşlarıma Yardım Etmeyi Çok İstiyorum"

Galatasaray’ın Alman oyuncusu Kevin Grosskreutz, öğlen saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanın ardından GSTV’ye açıklamalarda bulundu.

Kevin Grosskreutz’un açıklamaları şöyle:

“Çok iyi hissediyorum. Takım arkadaşlarım ve hocalarım bana çok yardımcı oluyor. Arkadaşlığımız çok iyi. İyi durumdayım ve Ocak ayını bekliyorum.

Kendimi iyi ve fit hissediyorum. Takımımızda çok iyi ve kaliteli oyuncular. Onlarla birlikte oynamak çok büyük bir keyif. Her şey çok iyi.

Panthrakikos maçında oynayabileceğim için çok mutluyum. Hazırlık maçı da olsa, Galatasaray forması giyeceğim için heyecanlıyım. Yunanistan’daki maçı iple çekiyorum.

Takımımız kazandığı zaman çok mutlu oluyorum. Ama sahada olup arkadaşlarıma yardım etmeyi çok istiyorum.  O zaman kendimi daha iyi hissedeceğim.”

Kevin Grosskreutz'un ailesi de bugünkü antrenmanı Florya Metin Oktay Tesisleri'nde takip etti.

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

TMSF Programı Yayından Kaldırdı: Okan Buruk İddiasının Ardından Show TV, Sevilay Yılman'ın İşine Son Verdi!
Bir Gecede Milyoner Olmuştu: 16 Milyon Euroluk Serveti Eriten Piyango Milyoneri Artık Sosyal Konutta Yaşıyor
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Sadettin Saran'ın Test Sonucu Pozitif Çıktı