GreaTR, Türkiye’nin İlk Tersine Beyin Göçü Zirvesi ile Geliyor!

Türkiye’nin son yıllardaki en büyük problemlerinden biri olan beyin göçü probleminin çözümüne ilk adım 29 Haziran’da GreaTR ile birlikte atılacak!

29 Haziran Çarşamba günü İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü’nde 15.30 - 19.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan Tersine Beyin Göçü Zirvesi ile Türkiye’nin son yıllarda artışa geçen en önemli problemlerinden birine Türk iş ekosistemi özelinde  farkındalık yaratılması ve önümüzdeki süreçte çözüm için gerekli olan yol haritasının ilk adımının atılması planlanıyor.

Yurt dışında okumuş olan ve sektörünün lideri isimlerin konuşmacı olacağı zirvede Türkiye’nin en önemli şirketlerinin insan kaynakları yöneticileri ve ana siyasi partilerin temsilcileri dinleyici olarak katılacak.

1,5 yıldır yurt dışında okuyan Türk öğrencilerle Türkiye’nin önde gelen şirketlerini bir araya getiren GreaTR aynı zamanda bu faaliyetleriyle tersine beyin göçünü de destekleyici projeler ile de dikkat çekiyor. 29 Haziran’da düzenleyeceği Türkiye’nin ilk Tersine Beyin Göçü Zirvesi ile birlikte Türkiye’nin en büyük problemlerinden biri olan beyin göçü probleminin çözümü için de ilk adımı atacak.

Konuşmacılar arasında yurt dışında eğitim aldıktan sonra Türkiye’ye dönerek kariyerlerine Türkiye’de devam eden kişiler ve bunun dışında yurt dışında okuyan Türk öğrencileri temsilen Hollanda, İngiltere ve İsviçre’den Türk öğrenci topluluklarından öğrenciler yer alacak.

Diğer konuşmacılar arasında; Silikon Vadisi Eski Yöneticisi ve Yarın İçin Şimdi Derneği Yön. Kur. Bşk. Taylan Yıldız, Evrim Kuran Danışmanlık Kurucusu ve Universum Türkiye Lideri Evrim Kuran, Kolektif House Kurucusu Ahmet Onur,  Tmob CEO’su Rudi Dökmecioğlu, Koç Holding İnsan Kaynakları Koordinatörü Önder Korkmaz ve Microsoft Global Ürün Geliştrime Direktörü ve CitusData CEO’su Umur Çubukçu yer almaktadır.

Tersine Beyin Göçü Zirvesi online olarak yayınlanacaktır. Online katılım için biletler Biletix’te.

Fiziksel olarak kurumsal katılım sağlamak isterseniz kurumsal@greatr.org adresine mail atabilirsiniz.

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
YORUMLAR
27.06.2022

Devletten para tırtıklamak için uydurulmuş bir oluşum

Adı üstünde ters iş

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ