Gözümüz Aydın! Herkesin Sevgilisi 'Yüzüklerin Efendisi' Dizisi Hakkında İlk Detaylar Geldi!

Geçtiğimiz yıl duyurusu yapılmasına rağmen, 2021 yılında yayına başlayacağı düşünülen ve Amazon Prime'ın uzun süredir beklenen "Lord of the Rings" dizisine dair çok az şey biliyoruz.

Fakat en azından programın kreatif ekibiyle 'Meet our Fellowship' isimli video ile tanışmıştık. Bu ekiptekilerden biri programla ilgili Lad Bible'a biraz bilgi verdi.

Kaç sezon süreciğine dair Amazon ile görüşmeler devam etse de, ekibin bir parçası olan Tom Shippey çekilen programın arkasındaki lojistiğe dair bilgiler verdi.

İskoçya ve Yeni Zelanda da dahil olmak üzere çekimlerin olacağı yerleri hedef alarak 'Çekimlerin yapılacağı kesin bölgeler henüz belli değil ve birden fazla bölge olabilir. Çekimin kendisi kronolojik olarak yapılmayacak ama bölgelere göre şekillenecek. Mantıksal olarak bir bölgede geçecek bütün sahneleri çekmeye çalışırsınız böylece aynı bölgeye tekrar tekrar dönmek zorunda kalmazsınız. Ama bunun için sonunu bilmeniz ve her şeyin en başta belli olması gerekir. İlk sezonun 20 bölüm olması bekleniyor. Bu nedenle sonunda ne olacağına karar verilmeden çekimlere başlayamazlar.'dedi.

Hala dizinin konusunu bilmiyoruz fakat geçtiğimiz günlerde yapılan bir paylaşımda "Karanlık tahtında Karanlık Efendisi için. Gölgelerin uzandığı Mordor diyarında." yazıldı. Hayranlar da dizinin, filmden öncesi hakkında olacağını düşündüler.

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Fakat yine de dizinin orijinal materyale bağlı kalacağı düşünülüyor.

Shippey, Amazon'un senaryo konusunda açık olmasına rağmen, telif haklarının sahibi Tolkien Estate'in Tolkien'in kurguladığı sınırlar dışına çıkılmaması konusunda kesin talimatları olduğunu belirtti.  

'Tolkien Estate her şeyi çok dikkatli bir şekilde takip ediyor ve 'hayır' deme yetkisine sahip. Tolkien'i ilgilendiren her konuda veto etme hakları var.'

Amazon Prime'ın duyurusuna göre dizi 2021'de yayına başlayacak.

Popüler İçerikler

Kim Bu Futbolcu? 1 Gecelik İlişki İçin 5 Milyon Lira Teklif Etti İddiası
Kripto İntiharı mı? Bitcoin’deki Büyük Düşüş Sonrası Bunalıma Girdiği İddia Edilen Doktor İntihar Etti
Çileden Çıkaran Olay: Öz Kızı ve İkinci Eşini Yatakta Basan Kadının Yaşadıkları Şoke Etti
YORUMLAR
08.08.2019

GoT dünyasını pistten alalım çünkü kral geliyor :))

09.08.2019

yorum gibi yorum...

08.08.2019

Çok korkuyorum batıracaklar diye ama arkamızda Tolkien amca varmış bi nebze içim rahatladı. Umarım çok çok güzel olur :)

08.08.2019

bir orta dünya hayranı olarak hem yeniden orta dünyayla ilgili bir şeyler göreceğim için çok mutluyum hem de kötü yapacaklar diye çok korkuyorum. umarım güzel bir iş olur

TÜM YORUMLARI OKU (17)