Göztepe - Altay Maçında Büyük Skandal: Korner Bayrağı ile Kaleciye Saldırdı

TFF 1. Lig’in 15. Haftasında Göztepe ile Altay arasında oynanan İzmir derbisinde skandal bir olay yaşandı. Bir anda sahaya atlayan bir holigan korner bayrağını yerinden sökerek Altay kalecisi Ozan’a saldırdı… Yaşanan olaylar sonrasında futbolcular ve karşılaşmanın hakemleri soyunma odasına gitti, karşılaşma tatil edildi. 

İşte o anlar...

Karşılaşmanın 23. dakikasında iki takım taraftarları arasında yaşanan olaylar yüzünden hakem karşılaşmayı durdurup iki adet ambulansı saha içine çağırdı. Tam da bu sırada tribünlerden sahaya giren bir holigan, korner direğini yerinden sökerek Altay kalecisi Ozan’a arkadan yanaştı ve kafasına doğru saldırdı. Ozan acı içinde yerde kalırken görevliler saldırganı hemen etkisiz hale getirdi. Yaşanan olay sonrasında futbolcular ve karşılaşmanın hakemleri soyunma odasına gitti, karşılaşma tatil edildi.

Tüm olayların başlama sebebi olarak sosyal medyada, Altay tribününden birinin Göztepe tribününe işaret fişeği atması ve bu fişeğin bir taraftarın yüzüne denk gelmesi gösterildi. İşaret fişeğinin atılma anı, bir taraftarın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı…

Altay tribünlerinden Göztepeli taraftarların bulunduğu bölüme atılan fişek sonucunda yaralanan ve ambulansla hastaneye kaldırılan Göztepe taraftarı Mehmet Çakır'ın ilk gelen bilgilere göre bilincinin açık olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Fişeğin ağzına gelmesi sonucunda çenesi ve dişlerinde ağır hasar oluşan Mehmet Çakır'ın sol bölgesinde de yanıklar olduğu ve 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil'de ameliyata alındı.

Popüler İçerikler

Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
"Aleyna'ya Yüz Vermiyorum" Demişti: Survivor Hilmi Cem'in Aleyna Tarafından Reddedildiği İddia Edildi!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
YORUMLAR
27.11.2022

Bir İzmirli olarak Göztepe ve Altay 'ın Süperlig 'e çıkmasına sevinmiş, düşmelerine üzülmüştüm. Bu akşamdan sonra amatör kümeye düşmelerini istiyorum. Madem futbolun ve taraftarlığın ne olduğunu bilmiyorlar, o zaman tuttukları takımların varlığının bir anlamı yok. Yazıklar olsun! Güzel İzmirimi rezil ettiler.

27.11.2022

suç güvenlikte gene o adam oraya kadar nasıl geldi onu geçtim bunu yapan kişi bu adamlık mı birine arkadan saldırmak söverdim de neyse kaleciye inş bişey olmamıştır büyük yaptırımlar gelir takıma inş birdaha takımını böyle bir çıkmaz sokamasın

Suç güvenlikte değil, ambulans şoförü sokmuş. Sorun bu halkın sürekli yavsaklik, sahtekarlık peşinde olması.

Beşiktaş Macında adamı dışarı çıkartıp ceza vermezsen hepsinin önüni böyle açarsın işte

TÜM YORUMLARI OKU (23)