Gözlerden Uzak İlişki Yaşayan Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım Çifti İlk Kez El Ele Görüntülendi: "Çok Mutluyuz"

Son dönemde Yargı dizisinde gösterdiği başarılı oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken Pınar Deniz ve en son Hadise ile ilişkisiyle gündeme gelen yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım ilk kez birlikte görüntülendi. İlişkileriyle magazin gündemine bomba gibi düşen ünlü çift uzun bir süre görüntü vermekten kaçınsa da, bugün gittikleri Melike Şahin konserinde ilişkilerine dair açıklama yaptılar.

Son dönemlerin aranılan isimleri arasında yer alan başarılı oyuncu Pınar Deniz'i tanımayanınız yoktur.

Kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Deniz'in geçtiğimiz aylarda ayrıldığı sevgilisi Yiğit Kirazcı'nın ardından yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım'la ilişki yaşadığı iddia edilmişti.

Magazinde yer alan habere göre birlikte görüntülenmekten kaçınan ikilinin hayranları, çiftin sosyal medya paylaşımlarından birlikte tatil yaptıklarını çözmüştü.

Detayları burada anlatmıştık;

Bu Yıl Aşıklar Geçidi Yaşanıyor! Pınar Deniz İle Kaan Yıldırım'ın Birlikte Olduğu İddia Edildi!

Sonraki dönemlerde ünlü çiftin Polenezköy'de görüntülendiği ve birlikte aynı spor salonuna yazıldıkları gibi iddialarda gündeme gelmişti.

Aşklarını kameralardan uzakta yaşamayı tercih eden Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çifti bu akşam ilk kez birlikte görüntülendi.

Harbiye’de düzenlenen Melike Şahin konserine el ele giden ünlü çift muhabirlerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmeyerek ilişkilerinin güzel gittiğini söylediler.

İşte o anlar👇

Popüler İçerikler

Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Tam Bir Erkek Annesi: Oğlu Can'la Yolculuğa Çıkan Ezgi Mola'dan "Anne Be" Dedirten Sözler
YORUMLAR
07.09.2022

Çok yakışmışlar fakat aileleri anlaşamaz. Kaan'ın ailesi beykoz konaklarında oturan doğuştan zengin hepsi sanat meraklısı elit kesim dediklerimizden ablasının muhteşem sergileri olmuştu. Pınar'ın ailesi güneydoğulu ve zengin kökenli değiller kebapçılar. Velhasıl Hollandalı Hadiseyi kabul etmeyen aile Pınara okey çekmez.

07.09.2022

kaanın ilk eşi ezgi de öyleydi trabzonlu toprak zengini haa boşandılar tabi sonuçta ama evlenmişlerdi yani

06.09.2022

Midesizler.....

07.09.2022

Anladın sen

06.09.2022

Yanlış Kaan;(

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ