Gözden Irak Olanın, Gönülden Irak Olmamasını Sağlamaya And İçmiş 13 Süpersonik Teknoloji

1. Konuşan Yastık

2. Taion Heart

Taion Heart'ı avucunuza alıp sıktığınızda vücut ısınızı ve nabzınızı algılıyor. Algıladığı bu bilgiyi Bluethooth ile sevgilinize gönderiyor. Böylece sevgilinizi düşündüğünüz anki kalp atışınızı ve vücut sıcaklığınızı ona gönderebiliyorsunuz.

3. Kisssenger: Öpücük Ulağı

4. Sarılan Tişört

Bluetooth sensörleri ile donatılmış bu tişörtü giyip kendinize sarıldığınızda cep telefonunuz aracılığıyla karşı tarafa bu mesaj iletiliyor, onun tişörtü de sizin sarılma şeklinizi alıyor. Tamam kabul, sarılmanın en bi' güzel yanı ''kokusunu içine çekme''yi henüz yapmamışlar ama sarılma hissi ile idare etmek de hiç fena değil bence.

5. LovePalz

6. Vibease

LovePalz'ın en büyük rakibi olan Vibease'e de uzaktan kumandalı titreşimler veren bir çeşit vibratördür. Titreşimlerin dozunu ister kendiniz ayarlarsanız, isterseniz tüm kontrolü uzaklardaki sevgilinize de verebilirsiniz.

7. Mojowijo

Her iki partner için de kullanım imkanı sunduğundan Vibease'in en büyük rakibi olarak piyasada yerini alıyor.

8. TapTap

9. Couple

10. Pair

Pair ile uzaklardaki sevdiceğinizle müzikler paylaşabilir, çizimler yapabilir, yazışabilir, konuşabilir, konuşamayacak kadar meşgulseniz sesli mesajlar gönderebilirsiniz. Bütün bunları tek bir mecrada kullanmanızı sağladığı yetmezmiş gibi bir de ikiniz de aynı anda ekrana dokunduğunuzda titreşim vererek minikli bir romantizm katmayı da ihmal etmemişler.

11. Mutsugoto

12. Memeoirs

Teknoloji, yok olup giden iletişimle ilgili serzenişlerimizi duymuş olmalı ki ileride çocuklarımıza, torunlarımıza gösterebileceğimiz bir albüm hazırlamaya karar vermiş. Memeoirs sevgilinizle sizin, email ve Facebook etkileşimlerinizi bir kitap haline getiriyor. Elbette ne kadar romantikseniz, kitabınız da bir o kadar romantik oluyor.

13. Ancak bütün bunlar olmasa bile telefon, Whatsapp, Skype veya Viber da oldukça işinize yarayacaktır.

Bonus: Ancak yine de kabul edelim, sonsuza dek saklanabilecek bir mektubun yerini hiç bir teknoloji dolduramaz.

Popüler İçerikler

Dünya Basını Derbiyi Nasıl Gördü? Fenerbahçe - Galatasaray Maçının Manşetleri
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi