Gözaltındaki Polisin İfadesi Ortaya Çıktı: 7'nci Kattan 'Düşen' Sedefnur, Arkadaşıyla Tartışmış

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, üniversite öğrencisi Sedefnur Çağlar'ın (23) 7'nci kattaki dairenin penceresinden düşerek ağır yaralandığı olayla ilgili gözaltına alınan polis memuru arkadaşı A.A.’nın ifadesi ortaya çıktı. A.A. ifadesinde alkol aldıklarını, kız arkadaşı Sedefnur Çağlar’ın telefonuna bakmak istediğini, göstermeyince de tartıştıklarını, ardından da pencereden atladığını öne sürdü.

Olay, dün saat 06.30 sıralarında, Yavuz Sultan Selim Mahallesi’ndeki bir sitede meydana geldi. Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi son sınıf öğrencisi Sedefnur Çağlar, polis memuru arkadaşı A.A. ile birlikte, polis olan arkadaşları O.Ç.'nin evine gitti. Burada, 2 polis memuru ve 2 genç kız birlikte alkol aldı. Sedefnur Çağlar sabah saatlerinde 7'nci katta bulunan dairenin penceresinden düştü. Sedefnur Çağlar, ihbar üzerine adrese sevk edilen ambulansla Derince Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Vücudunda kırıklar olan Çağlar’ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Kız arkadaşı, cep telefonuna bakmak istemiş...

Olayın ardından Cumhuriyet savcısının talimatıyla polis memurları A.A. ile O.Ç. ve kız arkadaşı E.Ş, gözaltına alındı. A.A. ifadesinde, kız arkadaşı Sedefnur Çağlar ile birlikte polis arkadaşının evine misafirliğe gittiklerini, burada alkol aldıklarını, sabaha karşı Sedefnur’un cep telefonuna bakmak istediğini, göstermeyince tartıştıklarını ve aşağı atladığını öne sürdü.

O.Ç. ve kız arkadaşı E.Ş. ise ifadelerinde olay sırasında uyuduklarını, bağrışmaları duyunca uyandıklarını, aşağıya baktıklarında genç kızı yerde gördüklerini söyledi.

Ne olmuştu?

Sedefnur Çağlar'a Ne Oldu? Misafirliğe Gittiği Evde 7’nci Kattaki Pencereden Düştü; İki Polis Gözaltında

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
YORUMLAR
10.01.2022

Eminim öyle olmuştur.

10.01.2022

kim inanacak buna

Polisin suç işleme ihtimali daha düşüktür, mukadder insanlar olduklarından değil, sonuçlarını herhangi birinden daha iyi bildiklerinden dolayı. Kaldı ki en ufak suçlarda dahi meslekten men durumları var. Bu bağlamda düşük ihtimal aklı başında bir polisin böyle bir suç işlemesi. Kim inanacak diyen olmuş, Şule Çet diyen olmuş, Kız umarım iyileşir ve gerçekleri söyler. O gerçek her ne ise, sizin sallamanızın aksine çıkarsa da muhtemelen "kıza zorla ifade verdiriyorlar" diyeceksiniz. Daha önce onedioda anlattım, uzun uzun, aynısı başıma geliyordu. 2 şişe şarabı 3 kişi içtik ve kız binayı ayağa kaldırdı sabah saat 4 te. 4 kişiydik kalan 3 kişi sabaha kadar nöbet tuttuk başında kendine bir şey yapmasın diye. Yapsa beni gazetelerden tanıyor ve bol bol sövüyor olurdunuz.

ne salak bir yorum. o durumda senin kız kardeşinde olabilirdi o zaman yine mi polis haklı diyecektin.

TÜM YORUMLARI OKU (12)