Gözaltına Alınmıştı: 8 Yaşındaki Kızı İçin Müstehcen İfadeler Kullanan Kadın, Serbest Bırakıldı

Kayseri'de sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında 8 yaşındaki kızına müstehcen sözler kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınmıştı. 35 yaşındaki S.G. isimli kadın, emniyetteki ifadesi sonrası serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre, Talas ilçesinde yaşayan S.G., sosyal medya üzerinden canlı yayın açarak 8 yaşındaki kızı hakkında müstehcen ifadeler kullandı.

İhbar üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ve Talas İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, S.G.’nin evine operasyon düzenledi.

S.G., canlı yayın yaparken gözaltına alındı.

Yapılan incelemede S.G.'nin 2018 yılında eşinden boşandığı, kızının velayetinin babasında olduğu ve babasıyla yaşadığı belirlendi.

S.G. hakkında 'aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğün ihlali' suçundan adli işlem başlatıldı. Gözaltına alınan S.G. bugün, emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Detaylar Ortaya Çıktı: Bahar Candan Örgütün Kasası Çıktı
Ortalık Karıştı: Fransa’nın Özerk Bölgesinde OHAL İlan Edildi
Valilik Açıkladı: 4 Gün Boyunca Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü Yasak!
Milli Savunma Bakanlığı'ndan Dikkat Çeken Hamle: 1 Kişi ve 1 Şirketin İhalelere Katılması Yasaklandı
Ayhan Bora Kaplan Soruşturmasında Yeni Gelişme: 1 Komiser Daha Gözaltına Alındı

Popüler İçerikler

Suriye’de Tansiyon Yükseldi: Türk Vatandaşlarına, Araçlarına ve Türk Bayrağına Saldırılar Yapıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri'deki Suriyeli Olaylarına Tepki: "Sokakları Ateşe Vermek Kabul Edilemez"
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Kayseri'deki Olaylara İlişkin Açıklama: "Yabancı Düşmanlığına Müsade Etmeyiz"
YORUMLAR
17.05.2024

Tiktok denen korkunç kuyu giderek derinleşiyor, her ruh hastası, her sapik, her fahişe, iğrenç görüşlerini tüm dünyaya rahatlıkla duyurabiliyor. Bu kadin kimdir ki, bunun takipçisi, izleyicisi olsun, bu takipçiler 8 yaşındaki kendi evladina rezilce saldıran sorunlu, sikintili sahsin actigi canlı yayında ne duymayı bekliyorlar acaba. Al birini vur ötekilere. En hastalıklı en çürümüş bireylerin bile bir sesi var artık, belki bir bakıma iyi birsey, kötülüklerinden haberdar olup önlem alinabilir ama bir yandan da çok zararlı, toplum olarak her an şahit oldukça hissizlesiyoruz, en şok edici durumlar bile normalleşiyor.

Pasif Kullanıcı
17.05.2024

Abi serbest bırakacaksınız madem, hiç merkeze alıp bizi sevindirmeyin.. Gösterip ama elletmeyen şilliksiniz ey adalet!

17.05.2024

Aynen ben polise üzülüyorum, apar topar gidiyor yakalıyor, hastaneye götürüyor, ifade işlemlerini hallediyor emek harcıyor sonra salınıyor. Diğer bir suçluya gidiyor alıyor geliyor aynı işlemler hoop tekrar o kişi de dışarıda.

“Anne” ifadesini kullandığı için editörü esefle kınıyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (16)