Gözaltına Alındı: Metroda Yabancı Uyruklu Çocuğu Dövmüştü

İstanbul’da metroda yabancı uyruklu çocuğu dövdüğü görüntüler sosyal medyada yayınlanan 41. yaşındaki M.D. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltı haberini İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Çocuklar dünyanın en masum varlıkları, en büyük zenginliğimizdir. Çocuklara yönelik şiddet asla kabul edilemez” diyerek paylaştı.

İstanbul’da Yenikapı-Hacıosman metrosunda satıcılık yapan yabancı uyruklu bir çocuğun dayak yediği görüntüler sosyal medyada tepki çekmişti.

Görüntüler 👇

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, tepki çeken görüntüler sonrasında saldırgan 41. yaşındaki M.D.’nin gözaltına alındığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya’nın paylaşımı 👇

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Geçen Sene de Yoktu: Diyanet’in Hutbesinde Atatürk’e Yer Verilmedi
Narin'in Kaybolması Sonrasında Gündeme Geldi: 'Amber Alarmı' Türkiye’ye de Gelsin Çağrısı

Popüler İçerikler

Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Bülent Ersoy'un Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e "Bu Güzel mi" Eleştirisine Doğuş'tan Tepki Geldi!
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
30.08.2024

maalesef biraz ırkçı bir toplumuz

30.08.2024

suriyeli veya afgansa sonuna kadar ırkçıyım.

30.08.2024

bence doğru değil ama konunun asıl olayı nedir ki.? kimse durduk yere böyle şeyler yapmaz,büyük ihtimalle küfür etmiştir,küçük kardesimiz ve dayı da sinirlenmiştir.Yanliş ama asıl yanlış bunları ve ailelerini terbiye etmek ve bu ülkede benden çok özgürlük hakkı vermek.Yaa tam tersi olsa benim evladımı yabancı birisi dövseydi.Haklı bile olsa adamın dibine koyarım.BENİM ULKEMDE HİC KİMSE VATANDAŞIMA ATAR YAPAMAZ,COCUKTA OLSA SUCLU AİLESİDİR.

30.08.2024

Şimdi linç yiyeceğim ama metro larda bu ve bunun gibi fırlatmalar rahat durmuyor, rahatsızlık verici hareketler yapıyorlar .Benim başıma da geldi uygun bir dille uyarıyorum.Olayın arka yüzünü bu şekilde göz altına alınması doğru değil keza tartaklaması da doğru ama işte araptapar ülke olduğumuz için .

TÜM YORUMLARI OKU (14)