Görür Görmez Koyacağınız İsmi Düşünmeye Başlayıp 3.000 TL Altına Satın Alabileceğiniz Robot Süpürgeler

Robot süpürge evlerin demirbaşlarından oldu desek yanlış olmaz. Biz başka işlerimizle meşgulken, hatta evde yokken bile bizim yerimize evi süpürüp silen bu harika teknoloji övgüyü kesinlikle hak ediyor. Henüz robot süpürge almadıysan, süpürgene isim düşünmeye başlayabilirsin; çünkü bu fiyatlar seni de robot süpürge sahibi yapacak. 3.000 TL altına satın alabileceğin uygun fiyatlı robot süpürgelere göz atmak istersen hemen içeriğe geçelim.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

1. Xiaomi Mi Vacuum Mop robot süpürge

akıllı aygıtınız üzerinden dilediğiniz bütün noktalardan yönetilebilen, son dönemin en çok tercih edilen robot süpürgelerinden Xiaomi Mi Vacuum Mop süpürge ve paspas işlemini bir arada sunuyor ve 2 yıl garantili. Fiyatı şu an 2.402,55 TL.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

2. Arzum Robotek moplu, akıllı robot süpürge

1,7 cm engel aşma kabiliyetine sahip Arzum Robotek Moplu Akıllı Robot Süpürge hepa filtresi sayesinde tozları ve alerjenleri robot içine hapsediyor. 4 yıl garantili ve fiyatı 2.299 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Uzun zamandır robot süpürge almak istiyordum; ancak garanti işlemleri gözümü korkutuyordu. Arzum'un bu ürünü çıkardığını görünce servis imkanı ve Arzum'a olan güvenimden dolayı hemen sipariş verdim. İyi ki de sipariş vermişim! 2 gün içinde elime ulaştı. Kurulumu çok kolay, paketi özenliydi. 1 saat içinde tüm evi süpürdü. Silme işlemi de çok başarılı. Tavsiye ediyorum.''

3. iRobot Robot Roomba akıllı robot süpürge

Otomatik ayarlanan temizleme başlığı ve çiftli çoklu yüzey fırçalarını farklı zemin yüzeyleriyle yakın temasta tutmak, halıları ve sert zeminleri etkili bir şekilde temizlemek için yüksekliğini otomatik olarak ayarlayan iRobot Robot Roomba Akıllı Robot Süpürge şu an 1.994,05 TL.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

4. King Krs Sebastian robot süpürge

Ultra sessiz çalışma özelliğine sahip King Krs Sebastian Robot Süpürge 5-6 saat kesintisiz çalışma süresine sahip. 2 yıl garantili ve şu an indirimde. Fiyatıysa 1.377,40 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Gayet güzel. Gelir gelmez hemen denedim; muhteşem bir şey! O kadar para verip daha pahalılarını almaya hiç gerek yok. Paketleme harikaydı. Kargo da Trendyol Express olunca gözüm hiç arkada kalmadı zaten. Teşekkürler!''

5. Anker Eufy Robovac akıllı robot süpürge

Kolay temizlenebilen su haznesine, ultra güçlü emiş gücüne ve sessiz çalışma özelliğine sahip Anker Eufy Robovac Akıllı Robot Süpürge 2 yıl garantili ve fiyatıysa 1.699 TL.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

6. Robovac S2 Pro Smart Eye akıllı, navigasyonlu robot süpürge

Akıllı kameralı navigasyon özelliğine ve sesli komut sistemine sahip Robovac S2 Pro Smart Eye Akıllı Navigasyonlu Robot Süpürge yüksek emiş gücüyle de kullanıcıyı memnun eden bir alternatif. 2 yıl garantili ve fiyatıysa 1.799 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Fiyatına göre çok iyi! Büyük bir rahatlık oldu bizim için, 2 haftadır evi süpürüp silmiyorum. Bence her eve lazım.''

7. Wiami Fx-7 robot süpürge

Çarpışma ve düşme önleme özelliğine sahip Wiami Fx-7 Robot Süpürge üç farklı kademede temizleme özelliğine sahip. 2 yıl garantili ve şu an indirimde. Fiyatıysa 2.699 TL.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

8. Arçelik Rs 3121 robot süpürge

Yüksek performanslı elektrikli fırçalara sahip Arçelik Rs 3121 Robot Süpürge sessiz çalışma özelliği ve yüksek emiş gücüyle oldukça tercih ediliyor. 2 yıl garantili ve fiyatıysa 2.158 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Ürünüm bugün geldi, çekim gücü mükemmel! Deneme amaçlı kullandığımda bile çıkan toza hayret ettim. Kendime yaptığım en güzel iyilik!''

9. Beko Robo robot süpürge

Gyro navigasyon sistemiyle temizlik rotasını gösteren Beko Robo -x Rs 2121 Robot Süpürge yüksek emiş gücü ve mikrofiber temizlik mopuyla oldukça kullanışlı. 2 yıl garantili ve fiyatıysa 2.319 TL.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

10. Tesvor X500 Pro akıllı robot süpürge

Telefondan kontrol edilebilen emiş gücüyle TESVOR X500 Pro Akıllı Robot Süpürge 4 farklı çalışma moduna ve sessiz çalışma özelliğine sahip. 2 yıl garantili ve fiyatıysa 2.730 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Evde kedim var. Her gün kıllarını yerde görmekten gına geldiği zaman aldım. 3 kez kullandım. Hem süpürmesi hem de mop özelliği beni inanılmaz tatmin etti. Evim her gün pırıl pırıl. Uzaktan uygulama ile kontrol edebiliyorsunuz. Ayrıca her gün ya da haftanın belirli günleri şu saatte çalışsın diye de kurabiliyorsunuz. İnanılmaz başarılı buldum. Ancak tabi çalışma alanını mümkün olduğunca rahatlatmanız lazım.''

11. Sentar Mop 1S robot süpürge

Özel temizleme modları ile temizlenmeyen köşe bırakmayan Sentar Mop 1S Robot Süpürge sesli uyarı özelliğine de sahip. 2 yıl garantili ve fiyatıysa 1.950 TL.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

12. VESTEL V-bot robot süpürge

Son dönemde en çok tercih edilen robot süpürgelerden biri olan sessiz çalışma özelliğine sahip VESTEL V-bot Robot Süpürge 3 farklı temizleme modunda çalışma performansı gösteriyor. 2 yıl garantili ve fiyatıysa 1.759,99 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Gereksiz özellik aramayanlar için sade ve kalitesini her parçasında hissettiren ve işini gayet güzel yapan bir ürün.''

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Zaman ve Yer Tasarrufu Sağlayıp Hayatınızı Kolaylaştıracak Pratik Ev Yaşam Ürünleri
Evinizi Harika Gösterecek Uygun Fiyatlı Avizeler
Kış Boyunca Film Keyfinize Eşlik Edecek Yumuşacık Örgü Battaniyeler
Ev Düzmek ya da Evini Yenilemek İsteyenlere Rehber Olacak En Beğenilen Salon Takımları
Her Televizyona Uyumlu Birbirinden Farklı Aksesuarlar

Popüler İçerikler

TikTok’un Yeni Akımı: Gençler Akımda Tesettürlü Hallerini ve Partiledikleri Anları Kıyaslıyor
8 Yaşındaki Kızını da Alıp Üvey Oğlu ile Kaçan Kadın Müge Anlı'yı Çileden Çıkardı!
Mustafa Keser Genç Şarkıcıların Saygısız Tavırlarından Rahatsız: "Enselerine Sille Çekmek İstiyorum''
YORUMLAR
02.12.2021

Tam hahh bu diyorum bir sonrakinin özelliği de cezbedici.Alıp kullanan varsa öneride bulunabikir mi

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ