Görünce Mıncıklamak İsteyeceğiniz Beyaz Aslan ve Kaplanın Şirin Yavruları

Bu gururlu anne ve babanın isimleri Ivory ve Saraswati. Bu güzel canlılar, dünyadaki ilk beyaz ligerların ebeveynleri oldular.

Karşınızda Yeti, Odlin, Samson ve Apollo!

Bu sevimli yavruların dünyaya gelmesini sağlayan, perde arkasındaki isim Dr. Bhagvan Antle oldu. Barınağında beyaz bir aslan ve beyaz dişi bir kaplanı olan Dr. Antle ve ekibi, dikkatli bir melezlemeyle bu ufaklıkların dünyaya gelmesini sağladı.

Bu da minik ligerların amcası Herkül. Kendisi dünyanın en büyük kedisi sıfatını elinde tutuyor. Görünüşe göre bu, ailenin ilk rekoru olmakla kalmamış.

Beyaz ligerların melezleme yapılmadan, vahşi doğada da doğmaları mümkün aslında; fakat bugüne kadar dünyanın hiç bir yerinde rastlanmamış. Ayrıca coğrafi konumları da göz önüne aldığımızda, bu olasılık epey düşük olacaktır.

Dünyada bilinen 1000 liger olmasına karşın bu aile bir ilke imza atıyor ve ilk beyaz ligerları dünyaya getiriyor. Beyaz aslan ve kaplanların da nadir bulunan hayvanlar olduğunu söylersek, bu minik yavrular tam anlamıyla eşsiz yaratıklar oluveriyor. Ne kadar sevimli olduklarından bahsetmiyoruz bile!

Şirinlik abidesi bu yavrular!

Popüler İçerikler

Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
Rusya 'Harry Potter Kalesi'ni Vurdu: Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var