Görme ve İşitme Engelli Köpeğini Korkutmadan Uyandıran Mükemmel İnsan

Görme ve işitme engelli köpeğini nasıl uyandırdığını soranlara bir cevap niteliğinde video çeken, Aiden Michael Mann isimli adam duygusal anlar yaşattı. Köpeğine yavaşça yaklaşan ve üfleyerek uyandıran adam ilk başta kendisini hissedene kadar köpeğin korktuğunu söylüyor. Ardından ise ihtiyacı olan tek şeyi sevgiyi köpeğine hissettiriyor. İşte o anlar...

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
YORUMLAR
17.04.2020

Korkutmadan böyle mi uyandırılır hayvan? Sen üstüne üflediğin zaman hayvanın zaten ödü patlıyor. Görmediği ve duymadığı için sahibinin dokunuşunu hissetmeden rahatlamayacak bir hayvanı en rahat uyandırma şekli gövdesinin yan tarafını yavaşça okşamaktır. O zaten insanın dokunuşunu anlar ve tehdit olarak algılamaz. Bu daha ziyade hayvanı önce korkutup sonra okşayıp rahatlatarak sosyal medyada ne kadar hayvan dostu olduğunu göstermeye çalışmış.

17.04.2020

birader sen cins misin köpek işitme ve görme engelli diyor okudun mu? üflemesi az da olsa korkutuyor olsa bile adamın kokusunu almasını sağlıyor ve farkındaysan köpek ilk bi panik yapıp sonradan otomatikman rahatlıyor zaten. köpek görme ve işitme engelli olduğu için uyurken o köpeğe dokunduğun anda korkudan refleks olarak adamı ısırma şansı olduğunu düşünemeyecek kapasitede olamazsın ya.

19.04.2020

Canım ya nasıl da üflüyor çok tatlısınız

Pasif Kullanıcı
18.04.2020

Yarın Konya yine ünlü olacak !

TÜM YORUMLARI OKU (17)