Görme Engelli Birisine Yardım Eder Miydiniz?

The Post ekibi, etkileyici sosyal deneylerine deva ediyor. Türklerin yardımseverliğini ve duyarlılığını gözler önüne seren bir deneye daha imza atan ekip, görme engelli birine yardım eder miydiniz deneyi yaptı. Bakalım insanımız görme engelli birisine yardım eder miymiş?

Popüler İçerikler

Nusret, 2022 Dünya Kupası Finalinde Sahaya ‘Kaçak’ Girmiş! Nusret Yüzünden Türk Yöneticinin Hayatı Kararmış!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan'dan İş İnsanlarına Çağrı: Ali Erbaş İçin Araba İstedi
YORUMLAR
01.08.2018

Sosyal deney oldugunu soylemeseler keske. Bu da engelliye yardim istegini azaltir. Bana boyle deney yapilsa rahatsiz olurum vaktim bosa gittigi icin. Birakin yardim eden yardim etmis olmanin gururuyla gitsin evine. İki taraf da mutlu kalsin. Farkli sekilde icerigi hazirlanir zaten. Biz gibi izleyiciyi duygulandiracaksiniz diye sokaktaki insanin vaktini harcamaya gerek yok. İs gorusmesine gideni vardir, baska bi yere yetismesi gerekeni vardir, milleti vicdaniyla sinamayin. Vicdani icin gecikip işi alamayan kişinin, iş bulmanin zor oldugu ulkede vebalini kim odeyecek?

02.08.2018

O zaman yayınlamaları hukuki açıdan sıkıntı olur. Söylemek ve yayınlamak için kişiden izin istemeleri gerekiyor, yoksa özel hayatın gizliliğini ihlale girer.

01.08.2018

çok duygulandım be. oğlum işte insanımız bu lan. böyle olmalı.

02.08.2018

yön gösteren siyahlı kadın heralde refleksti

TÜM YORUMLARI OKU (10)