Görme Engelli Bir Adamın Otobüste Çantasına Çarptığı İçin Küfür ve Hakaret Yediğini Söyleyen Kadın Ağladı

TikToker Zeynep, paylaştığı bir video ile otobüse binen görme engelli bir adamın çantasına çarptıktan sonra kendisine ve etrafa küfürler ve hakaretler yağdırdığını söyledi.

Görme engelli adamın küfür ve hakaret ettiği anları kaydeden Zeynep, videonun sonunda gözyaşlarına boğulurken sinirlerinin bozulup otobüsten inmek zorunda kaldığını belirtti.

İşte Zeynep'in paylaştığı o video: 👇 ⚠⚠⚠ Küfür İçerir ⚠⚠⚠

Popüler İçerikler

'Skibidi Bop' Şarkısıyla Dans Ederek Çiftçi Hayatından Milyoner Hayatına Adım Atan 'Göbek Reis' Aslında Kim?
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
09.12.2022

Böle bir olay yaşarken tiktoku açıp kendini çekip bunu paylaşırım diye düşünüyorsun ya hıh orada samimiyetini kaybettin tiktoker zeynep…

09.12.2022

Çıktığı yere geri sokacaksın orada takılmaz hiçbir şeye. Ya bazı insanlar ne saygıyı ne de duyarı hak ediyor. Allahın davarları

10.12.2022

Yaa hayat böyle işte herkes popüler olanın tarafını seçer yorumlara bir baktımda herkes kızın tarafını seçniş ama ben kör adamın tarafını seçiyorum çünkü onun yaşadığı sıkıntılar bunalımlar bu kız tiktokçunun çektiğiyle karşılaştırılmamalı bile yani bir düşünün bu adam kör tamammı yani hayatı boyunca işkence çekecek ama belkide yanlış düşünüyorumdur kim bilir en azından şu anda düşüncelerim böyle ilerde belki değişebilir bilemiyorum.

TÜM YORUMLARI OKU (4)